To je to što me zanima!

Seljaci bosanske Posavine za sutra najavili blokadu granice

Danas će u Sarajevu predstavnici Saveza udruga poljoprivrednika Županije posavske pokušati razgovarati s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede Federacije BiH...
Vidi originalni članak

I seljaci susjedne Bosne i Hercegovine imaju slične probleme kao i hrvatski seljaci - na cesti moraju ishoditi ono što im pripada. 

Poljoprivrednici Županije posavske u bosanskoj Posavini, najavili su za sutra blokadu graničnog prijelaza Orašje-Županja zbog neisplate poticaja.

Oni su zaprijetili da će u 12 sati traktorima i priključnim strojevima blokirati granični prijelaz, jedan od najprometnijih između Hrvatske i BiH, sve do ispunjenja zahtjeva.

No, kako su najavili, danas će u Sarajevu predstavnici Saveza udruga poljoprivrednika Županije posavske razgovarati s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede Federacije BiH kako bi ipak dijalogom pokušali pronaći rješenje koje će zadovoljiti obje strane.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tralalaaa 22.01.2014.

    Samo naprijed, imate podršku Hrvatskih seljaka

  • mariocalabrese 22.01.2014.

    Sto se mene tice mozete taj granicni prijelaz kao i sve ostale zauvijek blokirati!

  • SWEET CHILD 22.01.2014.

    "Na cesti moraju ishoditi ono što im pripada." - Pripada vam ono što vam poilitika kaže da vam pripada, a pošto je kao i kod nas politika sve prigrabila sebi za vas neće biti ništa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare