To je to što me zanima!

Seljaci žele isplatu odštete za elementarnu nepogodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Seljaci su ministra podsjetili da je prekršio rok za slanje vrijednosnih pisama poljoprivrednicima za povrat kapitalnih ulaganja u mehanizaciju
Vidi originalni članak

Seljačke udruge u ponedjeljak će se sastati s ministrom Petrom Čobankovićem. Hrvatski seljački savez traži rebalans proračuna i da se seljacima isplati odšteta za elementarnu nepogodu najkasnije do sjetve. Ministara su podsjetili da je prekršio dogovoreni rok za slanje vrijednosnih pisama poljoprivrednicima za povrat kapitalnih ulaganja u mehanizaciju. Dali su mur ok do 15. kolovoza, piše HRT. Otkupnu cijenu pšenice od 1,10 kn za kilogram, koju je ponudio Agrokor, smatraju prihvatljivom. No od Ministarstva traže dodatnih 10 lipa po kilogramu za skladištenje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zg_t 26.07.2010.

    Glupost,pa nije država odgovorna za elementarnu nepogodu ! Zato fino postoji osiguranje pa platiš kad posiješ.Muž i ja smo bili u Maroku kad je eruptirao vulkan.Propale su nam karte za nazad i nitko nam ih nije refundirao,lijepo su nam objasnili da je to elementarna nepogoda i da se snađemo.Morali smo kupiti nove karte i još smo bili sretni što smo se uspjeli snać i nać slobodna mjesta u avionu za Rim preko neke turističke agencije jer je sve bilo rasprodano mjesec unaprijed!I to sve SAMI ! Po logiic seljaka,trebali smo tužit državu! Koješta!

  • 25sat 26.07.2010.

    Ovdje profitiraju samo\"seljaci\" megalomani, koji kupuju novu mehanizaciju , pa na to još dobiju pomoć od države i to im bude odbijeno od poreza, a oni sitni seljaci nek se češkaju ! A koji nije osigurao usjeve, šta da mu se radi ?

  • kivanus9 26.07.2010.

    Pun kufer mi je ovih seljaka zašto se nisu bunili kada im je država dala polovicu za traktore od 100000 eura, znači na kredit imaju 50000 eura jer im je vlada pomogla pa kaj bi više htjeli već su dosadni bogu i narodu, samo se bune i prosvjeduju kada nemaju ništa za raditi u polju, obićni besposličari,

Komentiraj...
Vidi sve komentare