To je to što me zanima!

Selo naredilo: Ženu silovalo 13 muškaraca zbog veze s krivim

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lokalni muškarci ulovili su ženu iz svog sela s muškarcem iz drugog sela. Naredili su joj da plati 4500 kuna kazne. Nije imala. Za kaznu ju je silovalo 13 muškaraca
Vidi originalni članak

Neimenovana Indijka (20) jedva je preživjela grupno silovanje 13 muškaraca koje je seosko vijeće u njezinom selu Suri u državi Bengal. Kaznili su je jer je imala aferu s muškarcem iz drugog sela. Kaznu je izvršilo isto vijeće koje ju je osudilo. Policija je uhitila svu 13-oricu, među kojima je i starješina sela, piše Daily Mail

- Imala sam aferu s muškarcem - rekla je za The Times of India i dodala:

- Odvukli su nas do mjesta gdje je bilo okupljeno seosko vijeće i rekli su mi da platim 50.000 rupija (što je oko 4500 kuna). Rekla sam im da nemam i tada su me silovali - ispričala je. Nakon toga odveli su je kući. Prestravljeni roditelji bojali su se dva dana odvesti je u bolnicu.

Njezin liječnik rekao je kako je živa samo zato što je odrasla u plemenu. Nije poznata težina ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • golubica07 09.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ValneaTkalčec 02.02.2014.

    Ovo je strava i užas, gotovo je nevjerovatno da se takve stvari događaju, ali eto događaju se. Prestrašno... :/

  • bosanac laki 02.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare