To je to što me zanima!

Selskom se ne može ni danas, opet se očekuje prometni kaos

Magistralna vodovodna cijev pukla je, podsjetimo, u četvrtak oko dva sata ujutro na križanju Selske i Zagrebačke avenije. Radnici Vodovoda još uklanjaju kvar
Vidi originalni članak

Promet Selskom cestom u smjeru sjevera, od Horvaćanske ceste do Zagrebačke avenije još je u prekidu zbog puknuća cijevi, javlja HAK.  Zbog toga, u četvrtak su se tijekom cijelog dana stvarali ogromni prometni čepovi na svim obilaztnim pravcima,  a u jutarnjoj i prometnoj špici nastao je prometni kaos. Da bi se prošli taj dio, auti su 'gmizali' i po 45 minuta u koloni. 

Ipak, gužve bi u petak trebale biti nešto manje jer su zatvorene samo trake prema sjeveru.

Magistralna vodovodna cijev pukla je, podsjetimo, u četvrtak oko dva sata ujutro na križanju Selske i Zagrebačke avenije. Ekipe Vodovoda i odvodnje i dalje su na terenu i uklanjaju kvar. 

Zbog puknuća cijevi, topla voda je preplavila dobar dio Knežije, ušla je u automobile, kafiće i poslovne prostore, a bez vode na desetak sati, osim stanovnika Knežije, ostali su i na djelu Trešnjevke, Svetog Duha i Remize.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bbbdado 14.12.2012.

    Čudno da se Miki nije slikao kraj luknje

  • zdrawe 14.12.2012.

    a zasto se i bi brzo radilo kad se i ne placa brzo??treba malo i vidit kako i ko u takvim hitnim situacijama dobije poslove i koliko se to naplati..bilo bi to bas zanimljivo,,

  • jane eyre 14.12.2012.

    ...malo više strpljenja i to će se riješiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare