To je to što me zanima!

Senad Mujagić je najbolji na olimpijskim igrama policajaca

Hrvatski policajac Senad Mujagić (50) iz Siska osvojio je četiri zlatne medalje na Svjetskim policijskim igrama u New Yorku. Počeo je trenirati još kao dječak...
Vidi originalni članak

Hrvatski policajac Senad Mujagić (50) iz Siska osvojio je četiri zlatne medalje na Svjetskim policijskim igrama u New Yorku.

- Ništa novo, pa gotovo svaki put se vrati sa zlatom. Ima ih već 17. I ovaj put ostvario je fenomenalan uspjeh. Svi smo jako ponosni - rekao je Senadov istoimeni bratić. Mujagića su proglasili najboljim sportašem policijskih olimpijskih igara jer je do sada, na sedam natjecanja, osvojio ukupno 25 medalja u svojim disciplinama, hrvanju i dizanju utega. U ovoj posljednjoj disciplini drži čak i svjetski rekord na igrama.

- Počeo je trenirati još kao dječak i trud mu se isplatio. Jako mi nedostaje svaki put kad otputuje i jedva čekam da ga vidim - kroz suze je rekla Senadova majka Čamka (70). Neće mu prirediti nikakav spektakularan doček jer je skroman i više voli slaviti u krugu najuže obitelji.

Senad bi se sa svojim kolegama u Sisak trebao vratiti u ponedjeljak. Naše je “plavce” u Velikoj Jabuci pohvalio i gradonačelnik Michael Bloomberg jer su u pripremama za dolazak uragana Irene nesebično ponudili pomoć njujorškim kolegama i građanima.


Idi na 24sata

Komentari 48

  • user_112919 05.09.2011.

    Postavit doticnog gospodina za trenera ovih "trbusastih" policajaca! Cestitke na medaljama...

  • ntblzg 05.09.2011.

    Bravo Senade! I bravo županici i "savjetnicima", koji nisu mogli izdvojiti lipe da bi Senad bez glavobolje išao u NY.

  • bosanac__ 05.09.2011.

    Senad je za Bosnu navijo. Nama Hrvati 7 poena na Euroviziji, a mi smo prave komšije, Mi njima 12 u košarc

Komentiraj...
Vidi sve komentare