To je to što me zanima!

Senator ostao bez posla zbog afere sa curom (22)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Senator Paul Stanley (47) dao je ostavku nakon što je, u skopu istrage o ucjeni, otkrivena njegova izvanbračna veza s mladom djevojkom
Vidi originalni članak

Republikanac Paul Stanley (47), zastupnik u senatu američke savezne države Tennessee, odstupio je  s dužnosti nakon što je u utorak, u sklopu istrage o ucjeni, otkrivena njegova izvanbračna veza s McKensie Morrison (22). Stanley je agentima koji su istraživali slučaj ucjene, priznao da je imao seksualnu vezu s djevojkom, piše jutarnji.hr. Njezin je dečko, Joel Watts, osumnjičen da je senatora ucjenjivao eksplicitnim fotografijama djevojke nastalim u Stanleyjevu apartmanu. U travnju je od njega pokušao iznuditi 10 000 dolara. - U svijetlu nedavnih događaja, odlučio sam punu pažnju posvetiti obitelji, stoga dajem ostavku na svoje mjesto u Senatu koja na snagu stupa 10. kolovoza - napisao je Stanley, inače otac dvoje djece, u svojoj ostavci. Inače, fatalna je djevojka u braku s robijašem koji odslužuje sedmogodišnju kaznu. Navodno je zatražila razvod.

Senator ostao bez posla zbog afere sa curom (22)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • thrys 04.08.2009.

    Što znači \"moralno\"? Ako su oboje zreli i sporazumni neka rade što im je po savjesti... meni je osobno gore ovo što rade naši. Tu ne ispašta samo dvoje ljudi, tu ispaštamo svi mi! Da naši političari imaju ljubavne afere ali da dobro rade svoj posao, uopće me ne bi bilo briga. Sve ostalo je lažni moral. Kao npr. Ameri. Clinton im je bio super predsjednik a oni su ga pljuvali zbog Monike. Zato im je valjda Bush bio bolji?

  • bosnia_80 04.08.2009.

    @halo... nema to veze sa moralom ovog čovjeka, jer da ga je imao ne bi ni došao u tu situaciju:) Ja bih prije rekao da se tu radi o nečem puno važnijem: tu se radi o snazi javnog mijenja i društvene osvještenosti njihovih građana! jer da ovaj gospodin nije sam podnio ostavku, on bi izdržao taj mandat do kraja, ALI BI UBUDUĆE BIO POLITIČKI MRTVAV I NIKO VIŠE NIKAD NE BI GLASOVAO ZA NJEGA..upravo iz razloga što sam nije odstupio i time pokazao da da je \"moralan\" (ovo moralan čitaj kao :da cijeni građane i njihove glasove)!! kod nas ne podnose ostavke, jer znaju da će narod opet glasat\' za njih, ma šta uradili, hehe..

  • trešnja 04.08.2009.

    Ovo više ne znaš tko je gori ili te mlade ženske koje hoće na lak način doći do nečega ili ovi ishlapjeli starci koji,unatoč godinama i \"zrelosti\" nemaju morala da bi sami odlučili o svojim postupcima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare