To je to što me zanima!

Rusija šalje raketnu krstaricu na Mediteran: Stiže za 10 dana

Krstarica 'Moskva' preuzet će zapovjedništvo nad ruskim brodovljem na tom području, dok SAD priprema mogući vojni udar na Siriju. Stići će za desetak dana
Vidi originalni članak

Rusija šalje svoju raketnu krstaricu na istok Mediterana. Krstarica 'Moskva' preuzet će zapovjedništvo nad ruskim brodovljem na tom području, dok SAD priprema mogući vojni udar na Siriju. 

- 'Moskva' ide prema tjesnacu Gibraltar i u istočni Mediteran ući će za otprilike deset dana, gdje će preuzeti vodstvo nad pomorskim operativnim snagama - rekao je izvor za ruske medije, a prenosi Reuters. 

U intervjuu koji je dao u srijedu, ruski predsjednik Vladimir Putin nije isključio odobravanje vojne operacije ako se pojave jasni dokazi da je Damask kriv za napade, ali rekao je da će svaki napad biti ilegalan bez podrške UN-a. 

Senatoru je rasprava o Siriji bila dosadna pa je igrao poker

Američki senator John McCain se u utorak, tijekom rasprave o situaciji u Siriji, odlučio malo opustiti te je zaigrao poker na svom iPhoneu. Fotografirao ga je novinar Huffington Posta, koji je fotografiju podijelio s čitateljima.

Malo nakon što je fotografija objavljena, senator je na svom profilu na Twitteru objavio šaljivu poruku u nadi da zaustavi širenje vijesti.

- Skandal! Uhvatili su me da igram poker na sjednici Senata koja je trajala više od tri sata. Najgore od svega je to što sam izgubio - napisao je senator. Na konferenciji za medije nakon sjednice priznao je kako mu ponekad na sjednicama bude dosadno.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • fallout2 26.09.2015.

    konačno

  • NY Croat 05.09.2013.

    Assad, Rouhani i Putin će se uskoro pojaviti kao Sotona, the antichrist and false prophet i na temelju tog katoličkog proročanstva smo već ispitati njegovu ulogu i ovo je veliko upozorenje.

  • kaj buljiš 05.09.2013.

    E sad su Amerikanci jamačno nahebali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare