To je to što me zanima!

Senior Plan pomaže vam u najtežim trenutcima života

Životni vijek je neizvjestan. Na to ne možemo utjecati, ali zato možemo na druge stvari. U najtežim trenucima, kada izgubimo dragu osobu, suočavamo se s nenadoknadivim gubitkom i tugom.
Vidi originalni članak

Životni vijek je neizvjestan. Na to ne možemo utjecati, ali zato možemo na druge stvari. U najtežim trenucima, kada izgubimo dragu osobu, suočavamo se s nenadoknadivim gubitkom i tugom. Nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima i financijskim izdacima. Osim riječi utjehe i savjeta, u takvim nam je trenucima  potrebna i konkretna potpora. Kako biste osigurali financijska sredstva vašim najdražima u trenutku kada im je najteže, ugovorite doživotno osiguranje za slučaj smrti s višekratnim plaćanjem premije Senior Plan. Senior Plan je i oblik štednje kojim osiguravate sredstva za pogrebne troškove, pri čemu osigurani iznos nije namjenski vezan za pokrivanje troškova pogreba već može biti dodatan izvor štednje za vaše najdraže. 

Pristupna dob osiguranika je od 18 do 70 godina, najduže trajanje plaćanja premije 10 godina, a dinamika plaćanja mjesečno ili godišnje. 

Dodatna prednost Senior Plana je mogućnost odabira visine osigurane svote 2000 ili 4000 eura te mogućnost ugovaranja za nekog drugog (ugovaratelj osiguranja i osiguranik ne moraju biti ista osoba).

Ugovaranjem doživotnog osiguranja možete bezbrižno živjeti sigurni da će Vaša obitelj, u slučaju da se Vama dogodi ono najgore, biti zaštićena i zbrinuta.

Za više informacija posjetite www.erste-osiguranje.hr


Idi na 24sata