To je to što me zanima!

Separatisti ne poštuju primirje, projektilom ubili dvoje civila

Dvoje civila poginulo je nakon što je proglašeno primirje između Ukrajine i Rusije. Projektil koji je usmrtio dvoje civila ispaljen je od strane proruskih separatista...
Vidi originalni članak

Iako su na većem dijelu bojišnice napadi na Ukrajinu prestali, u nedjelju je ispaljen projektil na grad Popasna u regiji Lugansk. 

Stariji muškarac i žena poginuli su u novom napadu proruskih separatista na Ukrajinu. Projektil koji je ispaljen samo 20 minuta nakon proglašenog primirja došao je iz zone separatista, koji odbijaju poslušati bilo kakve naredbe o prekidu napada na Ukrajinu. 

Ukrajinska vojska izjavila je kako se paljba smirila na većini prostora i kako su prijavljeni samo poneki kratki pucnjevi, sve do sinoćnjeg napada projektilom.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • GJURO 16.02.2015.

    Zar postoji netko toliko naivan da je pomislio da će Rusi poštivati primirje ? Imali smo jednaku situaciju sa Srbima u domovinskom ratu,.....isti stil, copy-paste

  • velikijasenko 16.02.2015.

    Porošenkova žena s djecom napustila Kijev charter letom. Kuha se novi Majdan, Poroshenko unajmljuje plaćenike kako bi ga odbranili.

  • be yourself 16.02.2015.

    Grad se zove Popasnaja a ne Popasna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare