To je to što me zanima!

Serijski ubojica je nakon 40 godina priznao još 6 ubojstava

Pennsylvania: Edward Surratt u zatvoru je od kraja 1970-ih. Godinama se sumnja da je počinio i ubojstva koja je na kraju priznao. Za prijašnje zločine već služi dvije doživotne kazne
Vidi originalni članak

Edward Surratt (79) pennysylvanijskoj policiji priznao je da je počinio još 6 ubojstava krajem 1970-ih, prije nego što je zatvoren, javlja The Beaver County Times. Već se godinama sumnja da je Surratt počinio ta ubojstva, ali ih je priznao u intervjuu u ožujku.

Okružni tužitelji ne misle tražiti kaznu za ove zločine jer Surratt ionako već služi dvije doživotne kazne za ubojstva počinjena ranije, stoji u policijskom izvješću. Nadaju se kako će ovo priznanje donijeti nekakav zaključak obiteljima ubijenih:

- Istražitelji pennsylvanijske policije nikad nisu prestali tražiti pravdu za žrtve ovih strašnih zločina i njihove obitelji. Nadamo se da će ova priznanja obiteljima žrtava pomoći da dobe bar nekakav zaključak.

Policija je komentirala kako o ovim ubojstvima sa Surrattom razgovaraju od 2018. godine. Žrtve su bile ubijene u svojim kućama ili otete i ubijene sačmaricom. Surratt je u zatvoru od 1978., osuđen je za jedno ubojstvo i nekoliko slučajeva silovanja, a 2007. je priznao još 6 ubojstava. Sumnja da je počinio još najmanje desetak ubojstava u Ohiju, Pennsylvaniji i južnoj Kaliforniji.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _automan_ 04.06.2021.

    Njihovi glupi zakoni...ili kad dobije 150g zatvora bez pomilovanja...pa zar nije logičnije doživotni zatvor bez pomilovanja i riješeno...

  • Linz 04.06.2021.

    Nije mi jasno, kako netko može služiti dvije doživotne kazne ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare