To je to što me zanima!

Šešelj dobio putovnicu: Eto me u Zagreb, nek' me Kolinda čeka

Četnički vojvoda poručio je hrvatskoj predsjednici da mu kaže koji joj datum odgovara da 'provedu jedan romantičan vikend na Pantovčaku'. Ništa ga, kaže, neće spriječiti da dođe
Vidi originalni članak

Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog posljednjeg 30. dana koliko je potrebno po zakonu za izdavanje putovnice. Neka me Kolinda čeka, eto mene stižem u Zagreb i na Trg bana Jelačića. Na kraju krajeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku, rekao je Vojislav Šešelj za Kurir.

Podsjetimo, lider SRS 4. travnja predao zahtjev za izdavanje putovnice te najavio kako će mu prva destinacija koju planira posjetiti biti Zagreb. 

No, Šešelj kaže da ga ništa neće spriječiti. 

- Cijeli autobus novinara će biti tu, oni idu za Zagreb, a ja ću doći svojom marš-rutom. Ne mogu otkriti kojom. Ima neka fora, a ne mogu vam reći kako. Idem na Trg bana Jelačića, malo sjesti u gradsku kavanu, obići one dvije knjižare u samom centru i taj službeni dio je završen, a onda se idem predati zagrljaju svoje drage Kolinde - rekao je Šešelj.

Idi na 24sata

Komentari 335

  • SAINT 08.05.2016.

    dođi đukelo četnička , čekamo te.

  • yingyang 07.05.2016.

    seselj nema muda doci u Hrvatsku,a i da dođe mislim da bi isao u srbiju u vodoravnom polozaju i s nepovratnom kartom....

  • kamenjar 07.05.2016.

    Konjski kuvac tebi treba Vojkice !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare