To je to što me zanima!

Šešelj hitno operiran: 'Dobro sam, nije bio ozbiljan zahvat'

Prema pisanju Blica, Šešelj kaže da zahvat nije bio jako ozbiljan, a obavljen je zbog tri promjene na njegovom licu kako bi se obavila histopatološka analiza
Vidi originalni članak

Haški optuženik i predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj u četvrtak ujutro je hitno operiran, potvrdilo je vodstvo radikala.

Prema pisanju Blica, Šešelj se javio i kaže da zahvat nije bio jako ozbiljan, a obavljen je zbog tri promjene na njegovom licu kako bi se obavila histopatološka analiza. On vjeruje da su te promjene posljedica upale koju je imao prije nekoliko godina, ali sve će se znati nakon analize.

- To nije naročito ozbiljna operacija. Završena je i dobro se osjećam i odmah sam došao kući, a nadam se da ću od ponedjeljka na posao, ako ne bude nikakvih problema. To je bio zahvat u predjelu desnog sinusa koji je zakazan kada su mi na skeneru uočene tri pojave na licu. Dvije su ispod donje vilice - kaže Šešelj za Blic.


Idi na 24sata

Komentari 53

  • webi 08.05.2015.

    Torcida seselju : umvi hahahahhaha

  • sokoloko 08.05.2015.

    Vojo, Vojvodo naš, neće te zlobnici uništiti. Živećeš ti još decenijama i pokazati svetu istinu.

  • Glasaj za HSP1861 07.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare