To je to što me zanima!

Šestorica muškaraca potukla se u pekarnici zbog - bureka!

U kući muškarca koji je prijetio vlasniku pekarnice pronađena je automatska puška s prigušivačem. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu zbog oružja i prijetnji
Vidi originalni članak

Grupa huligana u srijedu ujutro oko 4.20 sati došla je u Mini pekarnicu Babin Vir u Požegi i od pekara je tražila burek. Rečeno im je da će burek biti gotov za desetak minuta, što se njima nije svidjelo, pa su izašli vani i počeli su bacati kante za otpad. Jedan od njih sjeo je u kombi vozilo pekare i upalio je motor, jer su se pekari spremali odvesti tek pečeni kruh, pa se počeo voziti naprijed nazad prijeteći da će se zaletjeti u izlog. 

Pekar je izašao vani i rekao je razularenim mladićima da to ne rade na što su oni podivljali. Otišli su do automobila kojim su došli i iz njega izvadili drvene palice, a jedan je izvadio nekakvu metalnu kuglu i bacio ju u ulazna vrata. Staklo se sasulo, pa su još dvojica pekara izletjela, nastala je opća tučnjava. Huligani su osim vrata razbili i nekoliko stakala na zadnjoj strani kuće. Vlasnik pekare s obitelji spavao je na katu, buka i lom stakla su ih probudili. 

- Bilo je to strašno što su radili, najvjerojatnije se netko posjekao na staklo pa je bilo i krvi. Mladići se nisu smirivali, vikali su i psovali, zaprijetio sam da ću pozvati policiju. Dvojica su otišla, a jedan je i dalje ostao prijetiti, ali se i on kasnije povukao - rekao je vlasnik pekare. Policija je naknadno pronašla mladiće i utvrdila da je u pekarnici prvo došlo je do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba šestorice muškaraca starosti od 21 do 31 godine. Tom prilikom 22-godišnjak i 25-godišnjak su razbili stakla na vratima i izlogu pekarnice, a 22-godišnjak je vlasniku pekare prijetio. 

Pretragom obiteljske kuće 22-godišnjaka pronađena je automatska puška s prigušivačem i više komada streljiva zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava za kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, prijetnju i oštećenje tuđe stvari, kao i protiv njegovog kolege (25) također za oštećenje tuđe stvari. Unatoč što su napadnuti policija će podnijeti optužni prijedlog i protiv pekara jer su sudjelovali u narušavanja javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 259

  • thrasher 14.01.2013.

    LOL

  • AnthonyŠarić 13.01.2013.

    Ovaj s oruzjen je neki Vucin apostol

  • nagard 13.01.2013.

    ma dao bi ja njima burek ak su bili gladni ok ali napravit takvo s.... radi neke gluposti katastrofa to treba dobro kaznit.ali kodnas to tak ide kada neko uzme zaozbiljno kada je gladan kazne ih a ovi će se izvuć sa prekršajnom kaznom remećenja javnog reda i mira ako i to dobiju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare