To je to što me zanima!

Sestra poginule Emire: Bojala se letjeti, no često je putovala

Bračni par porijeklom iz BiH, Ehret i Emira Smailagić poginuo je u padu aviona Germanwingsa u srijedu. Išli su u Barcelonu na utakmicu. Često su putovali
Vidi originalni članak

Bračni par porijeklom iz BiH nastradao je u padu aviona Germanwingsa u Francuskoj. Među 150 stradalih putnika je i bračni par Smailagić, Ehret i Emira. 

- Germanwings je zvao obitelj te su kazali kako su organizirali let za Francusku da bi se identificirala tijela. Rekli su kako netko od obitelji mora otići tamo. Otići će moj zet, muž od moje druge sestre, jer on ne želi da sin Deni ide jer se priča da su tijela smrskana pa ne želi da on to gleda. Od bliže obitelji nitko ne želi ići jer ne možemo to gledati - kazala je sestra poginule, Murisa Žepčan u razgovoru za televiziju N1.

Murisa je rekla da je bračni par u Barcelonu išao gledati utakmicu Barcelona - Real Madrid. Voljeli su putovati, a iako su često koristili zrakoplov kao prijevozno sredstvo, poginula Emira se bojala letjeti.

- Dugo smo mi ovdje u Njemačkoj, od '73. godine. Moj zet je kao dijete došao u Njemačku. Inače je iz Banje Luke, a moja sestra je iz Prijedora, ali su u Bihaću kupili stan pa su išli redovno tamo - rekla je sestra poginule Emire Smailagić za N1 te je dodala da avioni koji su organizirani za polazak u Francusku za obitelji nastradalih polaze sutra.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • renatoBan 26.03.2015.

    Marcus Rose najbolje da ti rješiš slučaj!!

  • basicka 25.03.2015.

    uvijek letim sa Germanwings i uvijek mislim ma nece se valjda to meni desit al sad neznam hocu li vise uopće letit mislim da ne ...strah je vrag ....jadne obitelji sto su izgubile svoje najmilije nije im lako nedaj boze nikom

  • user_171386 25.03.2015.

    Marcus, to sto pises ima smisla. Sve skupa strasno. Prestrasno za poginule, jos strasnije za obitelji. Od aviona, a i od njihovih najmilijih nije ostalo gotovo nista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare