To je to što me zanima!

Sestre su zavele dva muškarca, otele ih pa tražile 386.000 kn

Dvije su sestre uhićene u pokrajini Buenos Aires jer su namamile dvojicu biznismena na zajednički spoj nakon čega su oteti, a sestre su od njih tražile otkupninu od gotovo 390 tisuća kuna.
Vidi originalni članak

Sestre Gimena Solande (21) i Macarena Agustina (23), pokazala je istraga, zapravo su članice bande s još šestoricom muškaraca koje predvodi 'Topo' Ojeda, dečko mlađe sestre. 

Cijela je banda uhićena nakon brojnih otmica koje su organizirali diljem argentinske pokrajine Buenos Aires, a lokalni mediji pišu da je otmica dvojice poslovnih ljudi bila pomno smišljena. Naime, jedna od sestara krajem je prošle godine prišla muškarcu na plaži Pinamar i par je nedugo nakon toga započeo vezu. U ožujku ove godine, jedna od sestara je muškarcu predložila dvostruki spoj s njenom sestrom i njegovim prijateljem. 

Našli su se u baru u gradu Ituzaingu te su tamo proveli dva sata prije nego što je jedna od sestara tražila da ju se odveze kući. 

Kada su stigli kući, jedna od sestara je svojeg partnera tražila da izađe iz automobila i poljubi ga. Kada je ovaj pristao i izašao van, zaskočilo ga je nekoliko muškaraca koji su ga strpali u prtljažnik automobila. 

Na glavu drugog muškarca su stavili vreću te od obojice tražili odštetu od oko 302 tisuće kuna u argentinskim pesosima. Muškarci su im rekli da nemaju taj novac u lokalnoj valuti, ali da im mogu isplatiti 60 tisuća američkih dolara. 

Otmičari su ih potom odvezli do stana u kojem se nalazio novac, a na odlasku su ukrali i automobil. 

Nakon što su muškarci prijavili otmicu i ucjenu, policija je započela istragu i u sklopu nje pretražila desetak kuća te uhvatila šest muškaraca i dvije sestre, piše The Sun. Osmero je uhićenih zasad osumnjičeno za oružanu pljačku, otmicu i neka 'manja' kaznena djela. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 06.07.2019.

    Žena kao žena stvorena je kao poželjno biče....Muško kao muško rođeno kao slinavac za ženom i sve što je dio žene..No da su žene žene ne bi danas bilo žena na svakom ćošku za jednu kavu ili što već ne..Svatko tko se da navesti na tanak led i kome može žena okrenuti glavi je po meni više nego slinavac i idiot...Žena gleda svoj interes a u njoj svakoj čuči ono nešto što joj govori od koga će imati koristi a od koga ne..Tako današnje žene koje ima kao na placu po svakom ćošku i nikad nije bilo lakše doći do one stvari je sve više i više..Pa se tako same žene procjenjuju na nešto vrijedno i skupo a budale nasjedaju i onda pate kad budu izigrani...Po meni žena danas ne vrijedi i nije vrijedna živaca nikoga a najmanje mrcvarenja kako to one znaju raditi...Svaka žena je problem u svakom životu svakog muškarca ovime ne mislim na one ŽENSKIČE i curice od muškiča...Mislim da je danas isplativije obzirom na količinu žena biti bez nje i kada ti zatreba jednostavno je naći i tako odbaciti kad više ne trebaš..kako i one danas rade NE MOŽEŠ VJEROVATI NITI JEDNOJ...sve u svemu bolje biti sam nego patiti i gubiti zdravlje koje ti žena oduzima svaka...

  • branimir220250 30.06.2019.

    Pa ti podjeli nominalni iznos sa sto eura, pa češ shvatiti kolko je to nerazumno puno🤪🤪❌

  • Ivo@Salamander 30.06.2019.

    Ruke u vis! Dajte nam 368 000 kuna!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare