To je to što me zanima!

Sesvete: Policajac autom udario 8-godišnju curicu

Mala Rumunjka (8) pretrčavala je ulicu, i iako je Vlado K. vozio samo 30 kilometara na sat, teže je ozlijeđena. Curica je vrištala od bolova
Vidi originalni članak

Vidjela sam taj udarac, sve se odigralo pred ovim vratima. Ford Escort je svom silom odbacio djevojčicu. Sjedila je na cesti i vrištala od bolova, rekla je J.B. (49), zaposlenica u Eurohercu u Kašinskoj ulici u Sesvetama.
U srijedu iza 14 sati Vlado K. (46), policajac, išao je na posao u postaju udaljenu nekoliko 10-aka metara od mjesta nesreće. Osmogodišnja rumunjska djevojčica iz Kašinske pretrčavala je cestu. Njezina majka je od šoka izletjela bosa iz kuće na ulicu iako je temperatura bila ispod nule. Prema tragovima kočenja utvrđeno je da je Vlado vozio samo 30 km/h, no curica je teže ozlijeđena. Alkotest je pokazao da je imao 0,0 promila u krvi.
- Bio je šokiran i rekao da mu se tako nešto nikad nije dogodilo - dodala je J.B. 
No majci je on, kažu zaposlenice obližnjeg fotostudija, drsko rekao: “Što gledaš?” kad je upitala tko je naletio na njezinu kćer.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bijela13 23.11.2007.

    nesreče se događaju....

  • Hacker-ri 23.11.2007.

    AHA..... znaci sad kad g. Hacker nesto kaze onda odjednom se pocne pitat jesu li slikerice ili kisne gume, dali se uzivamalu obzir brzina reakcije (op.a inace je oko 0.2 s) kad si ti pisao komentar??? dali se uzimalo u obzir sunce na izlasku pa zabljesnulo mozda, ili mozda se uzimalo da ju se nije uocilo od nekog parkiranog auta na trortoaru?? ili.... !!! Moj je komentar bio u nekim \"normalnim\" uvijetima, i nemoramo ga osudit jer je policajac i bilotko drugi, jer ne pitaju se sta je cijete radlo na cesti ! Po meni nije kriv i tu je gotova svaka prica!!! HAK ne oznacuje uzalud zebre, jer ako se to ne postuje onda cemo tu svu silnu boju potrosenu na zebre potrosit na neke bolnice i djecije vrtice i skole ! A ako neznas zasto sluzi zebra onda nemoj ni izlazit iz kuce!!! Ne pricam samo o tebi nego opcenito !

  • nedohvatljiv 23.11.2007.

    g. hackeri, na slici uz tekst se ne vidi mokar kolnik, da li u tom predloženom pokusu da stavim \"ćelave\" ili kišne gume? Jer i to nije razvidno iz navedenog teksta.. da li da uzmem u obzir i brzinu reakcije u zaustavnom putu? Ne rade se \"opiti\" samo tako g.hackeri... a ovaj policiot vjerojatno ima odvjetnika.. pa čemu trošiti riječi i vrijeme ovdje na branjenje nekoga ili nečega bespotrebno.. jeste Vi možda neki vještak? Ako je odgovor DA, onda zasigurno imate sve ove \"relevantne\" podatke da jadnom čovjeku pomognete.. a jadnoj curici, pa makar ona bila i Rumunjka, tko će njoj pomoći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare