To je to što me zanima!

Sesvete: S vodom iz pipe u kuhinji iscurila je i glistica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iz slavine je s vodom ispala i sitna špagica. No nakon nekoliko minuta shvatili smo da je to nešto živo jer se počelo micati, kaže čitatelj K.M.
Vidi originalni članak

Baka me pozvala u kuhinju da mi nešto pokaže. Iz slavine je zajedno s vodom ispala i nekakva sitna špagica. No nakon nekoliko minuta shvatili smo da je to nešto živo jer se počelo micati. Izgledala je poput gliste, kaže K.M. iz Sesveta.
Čitatelj ovaj slučaj nije prijavio nadležnim službama zaduženim za vodu. Ulica u kojoj K.M. živi spojena je na gradski vodovod grada Zagreba. Iz Vijeća gradske četvrti Sesveta kažu da je moguće da se u cijevima pojavi nečistoća zbog raznih sanacija kvarova.
- Ljudi bi ponekad trebali sami kontrolirati čistoću svoje vode. Slavinu trebaju odvrnuti i počistiti je sa sredstvom za čišćenje - rekli su iz sesvetskoj Vijeća gradske četvrti.
Iz pipe u Sesvetama je prema tvrdnjama iz Vodoopskrbe i odvodnje ispao strunaš. On je oblić koji obitava u vlažnim sredinama sa stajaćom i tekućom vodom.
- Na izljevne slavine potrošača dospiju iz vanjske sredine, putem raznih nosioca. Strunaši se povremeno pojavljuju u kolovozu i rujnu. Laboratorij svakodnevno obavlja kemijske analize vode, čija ispravnost nije upitna - rekli su iz Vodoopskrbe.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • balun 28.08.2008.

    Nematomorpha -Gordionus violaceus ili tzv konjska dlaka, nije parazit na čovjeku i indikator je čiste vode.

  • Hacker-ri 28.08.2008.

    a da baba proba stavit filter? Prosla su vremena kad je kisnica cista u bunaru, sad pada i prljavstina !

  • mariah 28.08.2008.

    fuj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare