To je to što me zanima!

Sever: Nemam legitimitet pregovarati za sve Hrvate

Sever sutra neće biti prisutan na pregovorima Vlade i sindikata oko kriznog nameta. Kaže da nema legitimitet odlučivanja u ime svih Hrvata
Vidi originalni članak

Krešimir Sever, čelnik Nezavisnih sindikata Hrvatske, smatra kako ovaj narod predugo nitko ništa ne pita te da je vrijeme da ih napokon zapitaju. On sutra neće biti na pregovorima Vlade i Sindikata. Sever kaže da kao sindikalist nema legitimitet odlučivanja u ime svih Hrvata.
- To sam otvoreno rekao danas. Štoviše, što se tiče mog sindikata zatražio sam od Vlade da nam daju nekoliko dana kako bi se konzultirali unutar baze, odnosno s našim članovima, no taj zahtjev je odbijen. Sutra će pregovori ići bez mene jer ne želim više sudjelovati u ovom - naglasio je Sever dodajući kako je riječ je o prevelikoj i prebitnoj odluci, a nitko za stolom ne može pregovarati u ime svih Hrvata. Dodao je kako je ova Vlada izabrana od naroda i ima legitimitet, pa neka onda donese odluke za narod i preuzme odgovornost.
- Osobno ne mogu pregovarati za druge, stoga odlazim - rekao je Sever dodajući kako je neodgovorno da se pregovara o jednoj ovako bitnoj odluci na brzinu i bez konzultacija.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • konjica 22.07.2009.

    G.Sever onda se odreknite plaće, funkcija i privilegija koje nosi sindikalizam te dođite s većinom raditi bez plaće.

  • kivanus9 22.07.2009.

    taj sever će ko i kunst u sabor na stranu hdz-a, pa eto malo sabora i eto saborske mirovine ko sljivi narod

  • ICE_MAIDEN 22.07.2009.

    samo kad se sjetim devedesetih i one shizofrene nacionalističke euforije....sve se vraća sve se plaća...htjeli ste imate i zato budite cito...

Komentiraj...
Vidi sve komentare