To je to što me zanima!

Show Stipe Petrine: 'Dok HDZ ne umre, Hrvatska neće živjeti'

Na Skupštinu Šibensko-kninske županije Petrina je došao s transparentom i postavio ga pred sve zastupnike. Najvažnije mu je bilo da nitko ne sruši transparent...
Vidi originalni članak

Načelnik Općine Primošten i nezavisni županijski vijećnik  na današnju sjednicu Skupštine Šibensko- kninske županije donio je transparent na kojem je pisalo: "Dok HDZ ne umre, Hrvatska neće živjeti", piše šibenski.hr.  Na njegov transparent nitko nije službeno reagirao, a vijećnici su se podsmjehivali.

Petrina je transparent stavio ispred govornice a tajniku Županijske skupštine Anti Alfirevu je dobacio: "Ante ne puši da mi ne srušiš transparent".

Načelnik Primoštena poznat je po stvaranju uzavrele atmosfere na županijskoj skupštini i po provokativnim plakatima koje je koristio u svojim političkim kampanjama.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • i2nd 16.11.2017.

    Petrina care!! Želim ti sve najbolje u životu i da živiš još njih milju...i da ne odustaneš dok god ne skineš g-vna od HDZ-a, SDP-a i njima sličnih s tronova!

  • Lutko, pošto je pašteta? 16.11.2017.

    dobro je rekao i ne vidim zašto ga se treba ušutkati ako je ovo demokratske zemlja gdje se može izjaviti osobno mišljenje

  • Arad_1 16.11.2017.

    Neki dan mi je kolega na poslu rekao "Nemoj govorit protiv HDZa.Oni su jedini koji su nesto napravili za ovu zemlju.".To mu je glavna mantra.U ljudima koji velicaju HDZ nema nikakve racionalnosti niti razuma.Sve je to obsesija i ludilo.A lik je najveca ulizica u firmi i neradnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare