To je to što me zanima!

Shrvana obitelj: 'Na sahrani ne želimo vidjeti Aldininog dečka'

Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti utapanje. I dalje se utvrđuju sve činjenice kako je Aldina upala u rijeku. Ispitali su desetak ljudi, a istraga ide u više smjerova
Vidi originalni članak

Pokop nesretne Aldine Porić (18) bit će u četvrtak u 15 sati na požeškom Groblju sv. Elizabete. Njena obitelj pozvala je sve prijatelje i poznanike da djevojku isprate dostojanstveno.  Obitelj njenog dečka Antonija Pavlovića (20) niti njega ne žele vidjeti na ispraćaju.

Obdukcija pokazala: Uzrok smrti je utapanje 

- Uzrok smrti Aldine Porić je utapanje - potvrdila nam je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske. 

- I dalje se utvrđuju sve činjenice kako je i na koji način djevojka upala u Orljavu. Desetak osoba je ispitano i istraga ide u više smjerova - rekla nam je glasnogovornica. 

NENO.hr 

Podsjetimo, pripadnici interventne policije Aldinino tijelo otkrili su sedmi dan potrage u utorak 24. ožujka u koritu Orljave u mjestu Dervišaga. Djevojka je nestala 18. ožujka dok je s dečkom šetala nasipom na požeškoj obilaznici. Iz zasad neutvrđenih okolnosti oboje su upali u rijeku Orljavu. Antonio je uspio isplivati van, no Aldina nije.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • kbip 26.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ledo1 26.03.2015.

    pa neznam tko bi me zaustavio da ja ne vidim posljednji put dragu osobu

  • mia556 26.03.2015.

    Ljudi moji al kakva je to obitelj koja zove novinare na posljednji ispracaj? Zeljni medijske paznje? Hmm.... Prezalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare