To je to što me zanima!

Shrvani sin muškarca poginulog na obilaznici traži pomoć: 'Želim znati što se to dogodilo tati...'

Njegov se otac u trenutku nesreće nalazio na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je stao s kombijem da ga popravi, a s leđa ga je udario i ubio kamion
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija još utvrđuje sve okolnosti teške prometne nesreće u utorak na autocesti A3 u kojoj je poginuo pješak. Osim policije, u potragu za svjedocima se dao i sin nesretnog muškarca, koji je putem objave zamolio da mu se jave svjedoci nesreće.

- Želim saznati što je više moguće informacija moguće. Policija mi još nije htjela dati nikakvu informaciju jer još traje očevid i rekli su mi da do petka ne mogu ništa znati. Javilo se više svjedoka koji su vidjeli tatu prije nesreće dok je hodao i bio živ i onda u pet minuta dogodila se nesreća i više nije bio - priča nam potreseni Tomislav Kluk.

Njegov se otac u trenutku nesreće nalazio na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi gdje je stao s kombijem da ga popravi.

- Zvao me vozač koji je bio ispred tog kobnog kamiona. Tata je bio ispred kombija i vezao limove na kombiju, taj mi je vozač rekao kako se iza njega samo zaletio taj kamion, bez kočenja se direktno zabio u njega. Navodno da ga je odvukao 500 metara dalje - govori Tomislav.

KAMION NALETIO NA NJEGA Policija traži svjedoke: Čovjek poginuo na obilaznici u Zagrebu dok je hodao oko kombija

Podsjetimo, nesreća se dogodila oko 14.20 sati na autocesti A3, na dionici prometni čvor Jakuševec – prometni čvor Kosnica. Vozač teretnog automobila s priključnim vozilom naletio je na pješaka koji je prethodno upravljao teretnim automobilom dok se u trenutku prometne nesreće nalazio na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi. Od zadobivenih ozljeda pješak je preminuo na mjestu nesreće.

Kako smo ranije neslužbeno doznali, smrtno stradali vozač je 63-godišnjak, dok je kamionom s priključnim vozilom upravljao 64-godišnji državljanin Srbije.

Iz zagrebačke policije pozivaju očevice se jave na broj 192.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ptica neznalica 12.10.2023.

    Nedavno me zvao sin da je ostao u kvaru na autocesti. Prva moja rečenica bila je izlazi van uzmi trokut odi preko stavi ga 150 metara prije auta, i onda stani 100 metara ispred auta i nazovi šlep službu. Poznajem puno kamiondžija i oni su mi u razgovoru rekli da često za kretanje kamiona koriste i dio zaustavne trake zbog produženih neravnina.

  • monoma1@ 11.10.2023.

    Po komentarima vozači samo uživaju na cesti,neki spavaju neki snimaju,neki se toliko zaigraju da otvore i mehaničarsku radnju i popravljaju vozilo na cesti.

  • zelena mamba 11.10.2023.

    Pa kamiondžije čitaju , gledaju filmove , voze na tempomatu a malo i zadremaju . To po Italiji i Austriji i Njemačkoj ne rade jer tam moraju biti skoncentrirani 120 % . Kad dođu na ove prostore polude .

Komentiraj...
Vidi sve komentare