To je to što me zanima!

Shvatio da mu je djevojka bila muško: Ubio je, skuhao i pojeo

Mikhail navodi kako ga je na gnjusni čin nagnala spoznaja da je njegova djevojka transeksualna osoba. Navodno je liječnik usred seksualnog odnosa shvatio da je Nina bila na operaciji promjene spola...
Vidi originalni članak

Ruski doktor Mikhail Tikhonov (27) priznao je ubojstvo djevojke Nine Surgutskaye (25) u njenom apartmanu. Liječnik je priznao da je poslije ubojstva izrezao neke dijelove tijela, skuhao i pojeo.

Mikhail navodi kako ga je na gnjusni čin nagnala spoznaja da je njegova djevojka transseksualna osoba. Navodno je liječnik usred seksualnog odnosa shvatio da je Nina bila na operaciji promjene spola i zadavio je.

Ninina majka prijavila je nestanak kćeri, a policijska istraga dovela je do ruskog liječnika koji je odmah priznao ubojstvo. Policija je zaključila da ju je zadavio na krevetu te se pokušao riješiti tijela tako što je skuhao dijelove tijela, a neke je bacio u odvod.

Tikhonov ističe da nije kanibal već da se ovim činom pokušavao riješiti tijela. U policijskom izvješću stoji da su neke dijelove pronašli u njegovom kovčegu u stanu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 26.04.2019.

    Ideš ti u crni delfin zatvor pa pjevaj!

  • John Doe Jr. 25.04.2019.

    ako nije kanibal onda je 100% vegan

  • ♡♡♡ 25.04.2019.

    Pa vi dečki uskačite s nepoznatom osobom u krevet, vama samo da je zgodna ''žena'', to što nemate pojma odakle je, kakva je, umjetna-prirodna, boli vas briga..jadno, ovaj svijet više nema nikakve veze sa zdravim razumom, sve otišlo u k

Komentiraj...
Vidi sve komentare