To je to što me zanima!

Šibenčani potpisivali uskrsne čestitke za Gotovinu i Markača

Udruga Prvi hrvatski redarstvenik organizirala je u subotu na središnjem trgu u Šibeniku javno pisanje čestitki generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču
Vidi originalni članak

Pod geslom "Pod beskrajem neba oni nisu sami" Udruga Prvi hrvatski redarstvenik organizirala je u subotu na središnjem trgu u Šibeniku javno pisanje uskrsnih čestitki generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, koji u zatvoru Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji u Hagu čekaju pravomoćne presude.

- Junaci hrvatskog Domovinskog rata generali Ante Gotovina i Mladen Markač u mislima su, srcima i molitvama hrvatskog naroda, a naša udruga na ovaj način pruža priliku građanima Šibensko-kninske županije da to i pokažu. Čestitajući im Uskrs, pišemo i svim hrvatskim braniteljima koji nevini čame u kazamatima Europe i diljem domovine, jer generali Gotovina i Markač su simboli svehrvatske obrane, junaštva i žrtve za neovisnu Republiku Hrvatsku - rekao je Tomislav Čolak, predjednik šibensko-kninske podružnice Udruge prvi hrvatski redarstvenik.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lronaleonić 25.03.2012.

    Svi dobronamjerni ljudi u RH znaju da su generali nevini godinama u Haagu. Potpisivanje uskrsne čestitke je znak potpore. Sram neka bude sve one koji se tome protive ili rugaju!

  • 11 BILI 25.03.2012.

    Sritan =U=skrs nasim generalima Gotovini i Markacu i da se sto prije vrate iz tamnice hrvatskog naroda koja se zove haag a nekada se zvala jugoslavija.

  • user_117608 24.03.2012.

    ovo je izgleda ostalo u modi samo još u dalmaciji,tako su i tita dočekivali i pjevali mu na rivi,baš se znate prilagođavati kako vjetar puše,prvo veliki komunisti danas veliki hrvati a sutra tko zna što - ne smije čovjek ni pomisliti,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare