To je to što me zanima!

Šibenska bolnica je blokirana zbog duga od 3,5 milijuna kn

Glasnogovornik Ministarstva zdravlja Josip Jagić rekao je kako je šibenska bolnica već uspješno prošla program sanacije te je najveći dio tog dugovanja saniran
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Ministarstva zdravlja Josip Jagić u srijedu je potvrdio da je šibenska bolnica u blokadi zbog starih potraživanja koje prema njoj ima županijski Zavod za javno zdravstvo. Kazao je da Ministarstvo i bolnica rade na tome da se problemi što prije riješe. 

Dodao je da je riječ o dugovanju od 3,5 milijuna kuna, no da je bolnica uspješno prošla program sanacije te je najveći dio tog duga saniran.

Osnivač bolnice je Šibensko-kninska županija pa ispada da je bolnicu blokirala županija koja ju je osnovala. Jagić to nije mogao komentirati, piše Jutarnji list

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jozabroz 05.11.2014.

    ma zasto pisete ovakve clanke?za 3,5miliona nek zatvore,ne blokiraju racun, zatvore bolnicu,,no onda ajmo svima jednako,,drzava je duzna za ono grijanje u vukovaru 8 miliona i zamislite,nikom nista, drzava je duzna isplate placa radnicima u firmama u vlasnistvu drzave i opet nikom nista, drzava ne ispunjava svoje obveze oko planova poljoprivrede, zdrastva, skolstva, mupa, ne vodi se briga o nicemu,, i opet,nikom nista,,pa netko je kriv za ovo stanje,, ili mislite krivce cuvat do izbora a onda im pomoci u coporativnom bijegu iz hrvatske?

  • Mirni1000 05.11.2014.

    Odmah zatvoriti ako je u dugu bitno da privatni medikol uzima masnu lovu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare