To je to što me zanima!

Policija otkrila detalje uhićenja pripadnika HOS-a kod Knina

Kolona vozila je zaustavljena na prometnom punktu postavljenom na raskrižju ceste D-33 (Šibenik-Knin) i lokalne ceste za mjesto Biskupija radi regulacije prometa, da bi se nesmetano odvijala proslava VRO Oluja
Vidi originalni članak

PU šibensko-kninska je u subotu, 5. kolovoza 2023., provela kriminalističko istraživanje nad ukupno 16 osoba koje su u dva odvojena događaja prekršile Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakon o sigurnosti cestovnog prometa te Zakon o suzbijanju zlouporabe droga, izvijestili su.

Kolona vozila je zaustavljena na prometnom punktu postavljenom na raskrižju ceste D-33 (Šibenik-Knin) i lokalne ceste za mjesto Biskupija radi regulacije prometa, da bi se nesmetano odvijala proslava VRO Oluja. Kako je ranije najavljeno, na tom i drugim postavljenim punktovima promet se preusmjeravao na lokalne ceste jer su pojedine ulice u gradu Kninu bile zatvorene za promet. 

BLOKIRALI CESTU PREMA KNINU VIDEO Policajac se rasplakao dok je privodio HOS-ovca Skeju

Kolona je svejedno htjela nastaviti put prema Kninu tim pravcem umjesto alternativnim preko mjesta Biskupija. Prvi vozač u koloni nije htio poslušati upozorenje i naredbu policijskih službenika već je pokušao proći punkt u čemu je spriječen, a nakon čega su ostali vozači blokirali obje kolničke trake ceste D-33 onemogućivši normalno odvijanje prometa.

Policija je utvrdila kako su osumnjičenici, njih ukupno 15, starosti od 40 do 69 godina, počinili prekršaj iz čl. 23. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dok su četvorica starosti 51, 53, 56 i 67 godina počinili i prekršaj iz čl. 32. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Treći i četvrti dan operacije Srpska vojska je u potpunom rasulu bježala u BiH, Kordunski korpus predao se Stipetiću...

Drugi događaj odnosi se na 49-godišnjeg muškarca u Kninu. On je, naime, pod utjecajem alkohola vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Kod njega su pronašli 6,5 grama marihuane. Utvrđeno je kako je počinio prekršaj iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kao i prekršaj iz čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Temeljem svega utvrđenog, policija će protiv svih podnijeti Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku zbog sumnje da su počinili prethodno opisane prekršaje. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Ajduk.Caruga 06.08.2023.

    Skejo može doći kao zapovjednik 114. brigade, a ne u odori rasformiranog HOSa širiti ideje fašizma i ustaštva .. Bravo za policiju

  • film 06.08.2023.

    j.....š državu u kojoj policija laže.....

  • OBJEKTIVNIopettu 06.08.2023.

    Ono kada si uzmes za pravo raditi sto hoces po drzavi samo zato sto si sudjelovao u obrani. Ima i jos onih koji nisu dudjelovali ali su prvi ispred prvi i najveci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare