To je to što me zanima!

Šibenska tradicionalna fritaja: 'Ulupali' su u nju čak 5000 jaja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šibenski ugostitelji već desetu godinu časte Uskršnjim doručkom. Uz jaja, u fritaji je bilo i 50 svežnjeva šparoga, 50 kilograma luka, 50 kilograma pancete, sol i papar
Vidi originalni članak

Šibenski ugostitelji svoje su sugrađane i turiste i ove  godine, deseti put za redom, počastili tradicionalnim Uskršnjim doručkom . Udruženje obrtnika i Turistička zajednica za nekoliko tisuća okupljenih pripremili su velike količine šunke, uskršnjih pogača, jaja i drugih artikala .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, glavna atrakcija bila je fritaja od šparoga i pancete , koju su, uz kuhare Sekcije ugostitelja Udruženja obrtnika, kuhali i posluživali i šibenski gradonačelnik Željko Burić i šibensko-kninski župan Goran Pauk .

- Ide pet tisuća jaja, 50 svežnjeva šparoga, 50 kilograma luka i 50 kilograma pancete, te naravno sol i papar, onako, od oka - otkrio nam je župan Pauk recept dok je divovskom drvenom kuhačom veslao po fritaji da ne zagori.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Klukas 21.04.2014.

    U ovom gradu je puno siromaha. Nemaju ljudi gdje raditi. Jugoslavija se raspala i tako se raspale njihove tvornice. Humanitarne kuhinje su spas za svakog drugog stanovnika ovog slavnog grada.

  • Yassa 21.04.2014.

    jedimo jaja a poslije će biti i kobasa

  • duje912 21.04.2014.

    umjesto ovakvog šoua po gradovima, mogla je crkva koja se svuda reklamira, napravit ručak po pulčkim kuhinjama i sl.....a ne ovavke "fešte" za medije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare