To je to što me zanima!

Šibenski maloljetnici su pušili osvježivač pa završili u bolnici

Stanje jednog od mladića bilo je posebno ozbiljno. U petak oko 6 sati ujutro liječnici su ga uspjeli normalizirati. 'Osvježivač' koji su maloljetnici pušili prodaje se legalno
Vidi originalni članak

Nasreću, mladići su liječnicima odmah rekli kako su pušili mirisni proizvod “Rainbow Special” koji se inače prodaje kao osvježivač zraka.

- Noćas su zaprimljena dva maloljetnika zbog pomućenog stanja svijesti u koje su upali nakon konzumacije neindentificarane kemijske supstancije. Nasreću, sad su izvan životne opasnosti i pri svijesti. Nastavljamo liječenje i dijagnostiku - rekao nam je zamjenik sanacijskog upravitelja bolnice dr. Marin Paić.

Stanje dječaka nije bilo nimalo bezazleno i zahtijevalo je intenzivno liječenje, a obaviještena je i policija.

- Materija koju su konzumirali upućena je na vještačenje. Ako se utvrdi da je riječ o drogi, protiv njih će biti pokrenute odgovarajuće prijave, kao i protiv onih koji su im supstanciju prodali - rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Preparat se, po cijeni od 100 kuna/gram, legalno prodaje u specijaliziranoj šibenskoj trgovini, ali i na internetu te ga mogu kupiti i maloljetnici.

Iako na deklaraciji stoji upozorenje “Nije za ljudsku upotrebu”, često ga kupuju upravo kako bi ga pušili. 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • AlenČalić 20.05.2014.

    nemate pojma kako to dobro puca hihihihihih :D

  • iskupitelj 18.05.2014.

    ovo nije normalno da se legalno prodaju osvježivači s drogom pa to nema nigdje osim kod nas

  • AnonymAnus 17.05.2014.

    Zabrijali klinci na Breaking Bad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare