To je to što me zanima!

'Silazi s broda': Saudijski princ izbacio ruskog oligarha s jahte

Iako njegovo ime nije službeno objavljeno, pretpostavlja se da ju je upravo bin Salman na brzinu  kupio, a ruskog milijardera natjerao da se isto trena iseli...
Vidi originalni članak

Saudijski princ izbacio je ruskog oligarha sa svoje 400 milijuna dolara vrijedne jahte nakon što ju je kupio. Princ Muhamed bin Salman, zamjenik prijestolonasljednika, odmarao se u Francuskoj kad mu je za oko zapala luksuzna jahta Serene duga 134 metra. 

Iako njegovo ime nije službeno objavljeno, pretpostavlja se da ju je upravo bin Salman na brzinu  kupio, a ruskog milijardera natjerao da se isto trena iseli. 

Kako piše Daily Mail, atraktivna jahta svojevremeno je bila među najvećima an svijetu, a prije dvije godine izmamio ju je čak i Bil, Gates sa svojom obitelji. Najam su plaćali vrtoglavih pet milijuna dolara tjedno. 

Jahta ima 15 soba, noćni klub, kino, bazen s morskom vodom, wellnes, knjižnicu, teretanu, jacuzzije pa čak i stijenu za penjanje. No, to nije sve jer na Serenu može sletjeti helikopter kojeg je kasnije moguće spremiti u veliki hangar. 

Prijašnji vlasnik bio joj je Juri Shefler koji je milijune stekao na vlastitom brendu votke Stoličnaja. Potvrdi li se informacija da je kupac ovog plovećeg luksuza uistinu princ Muhamed, to će u njegovoj zemlji pogođenoj mjerama štednje zasigurno izazvati val nezadovoljstva. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Usora1 20.10.2016.

    glupa li naslova, pa da je bivsi vlasnik htio ostati na brodu ne bi ga prodao. no kad vec "po direktivi" pisete negativno o tom rusu trebamo li mi citaoci biti ushiceni sto ga je kupio finacijer trenutno najgore svjetske bagre (isil, talibani, boko h., .... + blizanci).

  • biberrr 20.10.2016.

    Žao mi aninimnog ruskog oligarha koji je za 400 miljuna dolara izbačen iz vlastite jahte. Di je taj šeik da i mene izbaci iz moje barke,ja plivajući izlazim u trenu za samo 4 tisuće dolara.

  • zippysnake 20.10.2016.

    ZIVI ZID je hitno trebal poslati svoje snage da sprece delozaciju jadnog oligarha!! Jadnik ce sad morat nocit na pjescanoj plazi , a vani je vec hladno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare