To je to što me zanima!

Silovali djevojku, dečku razbili glavu u jadranskom ljetovalištu

Par iz Poljske brutalno je napadnut u Riminiju, talijanskom ljetovalištu na jadranskoj obali. Talijanska policija pokrenula je veliku istragu, a sumnja se da su napadači iz sjeverne Afrike.
Vidi originalni članak

Talijanska policija pokrenula je veliku istragu nakon što je na plaži u Riminiju četvero napadača silovalo djevojku (26) iz Poljske te su pretukli njenog dečka (26) i ostavili ga bez svijesti. Par je napadnut u noći na subotu u popularnom jadranskom ljetovalištu, a policija navodno traži četvero mladića iz sjeverne Afrike. 

Mladić i djevojka uživali su u posljednjoj noći na šetnici u Riminiju, kad su im prišli napadači, koji se isprva nisu činili nasilnima. Kako prenosi Corriere della Sera, mladić (26) je pokušavao shvatiti što ovi žele od njih i u jednom trenu dobio je udarac bocom u glavu. Nakon što su ga još nekoliko puta udarili i ostavili bez svijesti, okomili su se na djevojku. Odvukli su je do mora gdje su je silovali i ostavili. Napadači su ih pritom i opljačkali.  

Prolaznici su ubrzo uočili šokirane i krvave Poljake te su oboje prevezeni u bolnicu. U istragu su se uključili i istražitelji iz Rima, a policija se nada da će im tragovi i snimke s nadzornih kamera pomoći u otkrivanju njihova identiteta. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • -awaken- 28.08.2017.

    naježio sam se od-do. ma boli me ku**c za mene, ali da mi ovo neko napravi ženi koju volim.... horor svih horora.

  • exorcist 27.08.2017.

    Tete i dečkići iz 'welcome refugees' udruga maštaju o ovome, nažalost uvijek stradaju krivi.

  • biberrr 27.08.2017.

    Vjerojatno Senegalci ili Marokanci,opaki su u grupama. Jadni Poljaci ne znaju da su prošla vremena kada si po Italiji mogao noću bezbrižno šetati. Oni godišnje primaju na stotine tisuća emigranata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare