To je to što me zanima!

Silovao curicu (14), prijetio joj smrću pa dobio sedam godina

Tijekom noći šogor je ušao u sobu u kojoj je spavala curica i rukom joj prekrio usta kako ne bi vrištala. Zatrudnjela je. Prije nego što je rodila, prijetio joj je
Vidi originalni članak

Silovana djevojčica postala je u ožujku ove godine majka, a njezin silovatelj (22), državljanin BiH, u četvrtak je osuđen na kaznu zatvora od sedam i pol godina.

Presudu mu je izreklo vijeće zagrebačkog Županijskog suda. Prema optužnici, muškarac romske nacionalnosti djevojku je prisilio na odnos dva puta lani u rujnu. Muškarac je, prema neslužbenim informacijama, nevjenčani suprug sestre silovane maloljetnice.

Jedne je noći ušao maloljetnici u krevet dok je spavala i čvrsto joj pritisnuo ruku na usta tako da nije mogla vrištati. Majke joj tu noć nije bilo kod kuće, a maloljetni je brat spavao. Napasnik je skinuo preplašenu djevojku i silovao. Na isti ju je način iskoristio i sljedeće noći. Osim gnjusnog čina, prestravljenoj je djevojci prijetio da će ubiti njenog brata i sestru ako nekome kaže što se dogodilo. Djevojka je zatrudnjela, ali on nije stao na tome.

Nekoliko mjeseci prije nego što je rodila, počeo joj je slati prijeteće poruke na mobitel. Poruke je slao i njenom bratu, pa je osim za silovanje bio optužen i za prijetnje smrću. Djevojka je ipak sve prijavila policiji, koja ga je uhitila. Tijekom sudskog postupka, koji je zbog osjetljivosti slučaja bio zatvoren za javnost, djevojka je svjedočila videolinkom. Muškarac se na sudu branio, doznajemo, tvrdeći kako je u romskim obiteljima uobičajeno da imaju više žena.

Prema neslužbenim informacijama, djevojka je zadržala dijete.    

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Kristina OmerovicNovi Profil 01.02.2013.

    Proklet bio... Osobno poznajem tu djevoju, i jos uvjek se nije u potpunosti oporavila... Iako je prosl dosta vremena... I ona nije romkinja, jer joj je mama hrvatica ..ona je zadrzala dijete, rodila je djevojcicu... Koja sad ide u vrtic a djevojka je nastavila skolovanje... I pokusava zivjeti normalnim zivotom sa svojom kcerkicom...

  • realan123 21.11.2010.

    mamu im cigansku i onima koji im dopustaju zivjet ovdje nataknem ih sve na ponosni prigorski k....

  • palica 20.11.2010.

    pdnem sa 2 grama trave i dobim 8 mjesec zatvora i 2 godine uvjetno, ovaj smrdljivi siluje curicu i dobi jedva 7 g...katastrofa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare