To je to što me zanima!

Silovao i ubio dvije cure: Napao ih metalnom šipkom i izudarao

NJEMAČKA Catalinu C. je prošle godine napao ženu (27) koja je trčala u šumskom predjelu blizu gradića Endingena. Zatukao ju je metalnom šipkom i silovao. Sumnjiče ga i za ubojstvo francuske studentice
Vidi originalni članak

U njemačkom Freiburgu počelo je suđenje Rumunju Catalinu C.  kojeg sumnjiče za ubojstvo i silovanje dviju žena u Njemačkoj i Austriji. 

- Znam da je to neoprostivo. U meni je bila agresija, ali ne i seksualna želja. Jako sam uznemiren zbog svega što se dogodilo - rekao je optuženi. Policija ga je uhitila sedam mjeseci nakon zločina.

On je prošle godine napao ženu (27) koja je trčala u šumskom predjelu blizu gradića Endingena. Zatukao ju je metalnom šipkom i silovao. 

Tužiteljstvo tvrdi da je Catalin ženu vrebao kako bi je napao. Rumunj, inače vozač po zanimanju i otac dvoje djece, osumnjičen je i za silovanje i ubojstvo studentice u Austriji.

Djevojka (20) iz francuskog Lyona također je ubijena metalnom šipkom u austrijskom Kufsteinu. 

Očekuje se da će mu njemački sud presuditi prosincu, a tek tada austrijske vlasti mogu tražiti izručenje kako bi mu i one presudile, javlja Deutsche Welle.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • StapickoKasika 22.11.2017.

    A mentori su mu Pakistanci i Sirijci.

  • Prirodna_1 22.11.2017.

    Monstrum!!! Trebao bi dobiti bar doživotnu,a i to je malo za ovaj zločin!!! Stvarno,kamo ovaj svijet ide? Sve više zla,nasilja,ubojstava :(((

  • Demetra 22.11.2017.

    Čuj - on je UZNEMIREN!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare