To je to što me zanima!

Silovao je cimericu u Zagrebu: Vikala je, ali on se nije obazirao

Presudom Županijskog suda u Zagrebu, Zagrepčanin će pola godine provesti iza rešetaka, a ostatak kazne od osam mjeseci ne, ako u sljedeće četiri godine ne počini novo kazneno djelo
Vidi originalni članak

Zagrepčanin (31) nepravomoćno je  osuđen na godinu i dva mjeseca zatvora zbog silovanja djevojke (24) s kojom je dijelio stan u Golikovoj ulici. Presudom Županijskog suda u Zagrebu pola godine će provesti iza rešetaka, a ostatak kazne od osam mjeseci ne ako u sljedeće četiri godine ne počini novo kazneno djelo.  

Mladić i djevojka, oboje gluhonijemi, bili su podstanari godinu dana. On se zaljubio u nju, no ona mu nije uzvraćala osjećaje.  

Prestao tek kada je ostala bez zraka i počela zazivati: "Tata, tata"

Muškarac je u ponoć 23. srpnja 2015. godine dok je djevojka spavala ušao u njezinu sobu i gol legao na nju. Kako bi je onemogućio da mu pruži otpor lijevom rukom ju je uhvatio za njezinu lijevu ruku te je tijelom pritisnuo na krevet tako da se nije moga micati.

Nakon toga desnom rukom skinuo joj je kratke hlačice i pomaknuo gaćice. Djevojka je počela vikati, no cimer se nije obazirao na njezinu vapaje te ju je silovao. Prestao je tek kada je žrtva ostala bez zraka i počela zazivati: "Tata, tata". Nakon toga otišao je u dnevnu sobu.

Silovanje prijavili nakon godinu dana

Žrtva je o događaju šutjela godinu dana da bi nakon toga njezin sestra i prijatelji saznali što se dogodilo i silovanje prijavili policiji.

Tijekom suđenja u sudnici je bio tumač za znakovni jezik jer su optuženi i žrtva te svjedoci gluhonijeme osobe. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 7vuk777 11.07.2018.

    na koliko bi godina taj sudac osudio silovatelja svoje kčerke

  • dariodaranovic@gmail.com 10.07.2018.

    to treba dozivotnou zatvor a ne 6mj kakva je to drzava govnari a ne policija

  • domoljub029 10.07.2018.

    I Gluha je i nijema,,a vikala je jako,hmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare