To je to što me zanima!

Silovao je maloljetnu pokćerku i drogirao ju: Sud odbio žalbe

Maloljetnica je bila dijete njegove supruge. Ona je čuvala njihovo zajedničko i bolesno dijete, dok je kćer ostavila suprugu na čuvanje
Vidi originalni članak

Muškarac je na istoku Hrvatske još 2017. silovao pokćerku najmanje 15 puta i prisilio ju da konzumira drogu. Ovih dana je Vrhovni sud odbio žalbu optuženika koji se žalio zbog produljenja istražnog zatvora. 

Kako navodi sud, žalbe mu nisu uvažili zbog načina "počinjenja okrivljeniku terećenih kaznenih djela". Maloljetnica je bila dijete njegove supruge. Ona je čuvala njihovo zajedničko i bolesno dijete, dok je kćer ostavila suprugu na čuvanje. 

Počinitelju prijeti tri do 15 godina zatvora zbog silovanja, a jedna do 10 zbog drogiranja pokćerke, piše Glas Slavonije. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • funky0308 14.10.2019.

    Sta se dogadja s ljudima, pogotovo klincima?! Umjesto da klinci uzivaju u svohoj mladosti oni rade ovake gadosti (ona sedmorka velicanstvena). Odgoj i utjecaj drustva ukratko, nema tu, ocito puno filozofije. Vide kod kuce ponasanje, vide kojekakve gadosti po internetu i odluce i oni biti dio ove statistike. Kakva god da bila ta mala kojoj se sve skupa dogodilo, ona ne moze i nije kriva za ovo sto se dogodilo. Znam zasto spominjem i nju, bude i tu svega ali nikako ne moze biti kriva za tako nesto. Djeco morate prijaviti ako vas netko maltretira i gnjavi. Nema veze da li je to "samo" verbalno - nasilje je nasilje i treba ga prijaviti odmah. Neka policija odluci da li je to "samo" ili treba postupati. Ne cekajte da dodhe do ovako necega, a ako i dodje, makar bili najvece (muski ili zenski, svejedno) posvuduse - niste ovako nesto zasluzili...

  • grbuša 14.10.2019.

    Obavezno kastriranje !!!

  • danunedelji 13.10.2019.

    Zna se kako se to resava! Pozzz

Komentiraj...
Vidi sve komentare