To je to što me zanima!

Silovao kćer 30 godina i s njom imao četvero djece

Australski Fritzl: Otac je kćer silovao 30 godina. Ona mu je rodila četvero djece od kojih je jedno kasnije umrlo. Majka kaže da ništa nije znala...
Vidi originalni članak

Sud u Australiji sumnjiči Australca da je 30 godina silovao kćer koja mu je rodila četvero djece, objavili su u četvrtak australski mediji. Sva djeca su rođena u bolnici, ali s deformacijama i zdravstvenim problemima, a jedno dijete je umrlo. Niti jedno dijete nema upisano ime oca u rodni list. Muškarac (60) je kćer počeo zlostavljati kada je imala 11 godina. Ona ga je sama prijavila prije tri godine policiji, ali nije htjela da se pokrene istraga jer se bojala. Policiji je rekla da je otac tukao njezinu majku i djecu. Policija je razgovarala i s majkom djevojke koja je tvrdila da o silovanju ništa nije znala dok je jedan od susjeda rekao kako se to njega ne tiče. Muškarac je silovanje porekao, ali je DNK analiza pokazala da je on otac djece. Policija je optužnicu protiv oca podigla u veljači, a suđenje počinje u studenom.

FRITZL 24 GOD. SILOVAO KĆER
Monstrum Josef Fritzl je svoju kćer Elisabeth 24 godine držao zatočenu u njihovom domu u austrijskom gradu Amstettenu. Silovao ju je i mučio. Rodila mu je sedmero djece. Jedno je dijete umrlo. Osuđen je u ožujku ove godine na doživotnu kaznu zatvora.

ARGENTINA: KĆER OCU RODILA SEDMERO DJECE
U Argentini je policija u svibnju ove godine uhitila muškarca Armanda Luceroa (65) za kojeg sumnja da je jednu od svojih kćeri (35) silovao od njezine osme godine. S njom ima sedmero djece.

OTAC SILOVAO GLUHONIJEMU KĆER
Radoslava Jovičića (45) iz Srbije policija tereti da je silovao svoje dvije kćeri stare 16 i 19 godina. Jedna od njih je gluhonijema.  Pretpostavlja se da je kćer (16) Radoslavu rodila dijete, ali da je ono umrlo nakon 15 dana.

DVIJE KĆERI MU RODILE DEVETERO DJECE
U Velikoj Britaniji je muškarac (56) 25 godina silovao dvije kćeri. One su ostale trudne 19 puta, a rodile su devetero djece od kojih je sedam živo, no pate od genetskih poremećaja. Otac je osuđen na 25 doživotnih kazni zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • spirit lamp 17.09.2009.

    ne bih rekla da je to trend koji se zbiva u posljednje vrijeme, vec se razotkriva u posljednje vrijeme. svi ovi slucajevi o kojima se pise zbivali su se od 1980ih, izgleda da ce ih biti i vise..uzas uzas uzas!!!

  • Pichlyk 17.09.2009.

    Fuj, gadi mi se, al i ta čerka... kako je mogla rađati djecu vlastitom ocu? Što nije pobacila na vrijeme ako je imala prilike? Mislim, nije bila zaotčena od 0-24h kao ona Austrijanka. Grozi me kad kćer ocu rodi jedno dijete, a kamo li nekoliko njih. Ne znam, nitko od njih ne može bit kako treba, mater isto tako. Životinje.

  • bipsi2 17.09.2009.

    ne mogu ovo ni komentirati.....samo ću reći da je za majku jedina pravedna kazna da nju zatvori taj isti na 30 godina i radi sve što je radio tom jadnom djetetu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare