To je to što me zanima!

Silovatelju odgrizla penis dok ju je prisiljavao na oralni seks

Policija vjeruje da će bandu naći zahvaljujući krvi koju je izuzela s mjesta napada, a u međuvremenu su obaviještene i bolnice u okrugu da pripaze na dolazak ranjenog
Vidi originalni članak

Djevojka iz Dangamvure, mjesta nadomak Mutareu u Zimbabveu, čiji je identitet tamošnja policija zaštitila, odgrizla je svom silovatelju penis dok ju je prisiljavao na oralni seks. Djevojka se u društvu svog momka oko pola tri ujutro vraćala s koncerta kada su ih presrela četiri muškarca za kojima policija još uvijek traga. 

Jedan je od njih njenom momku opalio šamar te ga tako natjerao u bijeg, a nju su pak odvukli u grmlje i počeli je spolno zlostavljati.

Premda su joj zaprijetili da će je ubiti na licu mjesta ne bude li slušala što se od nje traži, nesretnica se snašla i odgrizla nasilniku spolovilo, i to u trenutku dok ju je drugi već počeo silovati s leđa, a njegovo je jaukanje svu četvoricu natjeralo u bijeg.

Policija vjeruje da će bandu pronaći zahvaljujući krvi koju je izuzela s mjesta napada, a u međuvremenu su obaviještene i sve bolnice u okrugu da obrate pažnju na eventualni dolazak muškarca s takvom ozljedom, prenosi Manica Post.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • clio26 08.01.2013.

    da mi je znat kakve je imala zube samo,,,al bravo za nju

  • vinja 07.01.2013.

    Cura je inteligentna i silovatelju pokazala što je silovanje. Interesantno je kako su i ostali "kandidati" shvatili da je bolje pobjeći.

  • phanas 07.01.2013.

    Carica - dobro se snašla, za razliku od hrabrog joj dečka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare