To je to što me zanima!

Silovita snježna oluja: Napadat će čak 61 centimetar snijega?

SAD: Škole su zatvorene, otkazano je tisuće letova, a odgođen je i sastanak Trumpa s Angelom Merkel. Najpogođeniji su New York, New Jersey i Philadelphia...
Vidi originalni članak

Meteorološka služba objavila je upozorenje na mećavu za 24 sata od ponedjeljka u ponoć po mjesnom vremenu (6 sati ujutro po srednjoeuropskom). Najpogođeniji su New York, New Jersey, Philadelphia i jug Connecticuta, područja s oko 19 milijuna ljudi. Prvi sastanak predsjednika Donalda Trumpa i njemačke kancelarke Angele Merkel, zakazan za utorak u Bijeloj kući, zbog oluje je odgođen i predviđen za petak.

Zbog oluje je više od 6800 letova otkazano, od kojih 2300 predviđenih u zračnim lukama New Yorka i Newarka. Pogođene su i zračne luke u Washingtonu, Philadelphiji, Bostonu te u manjoj mjeri u Chicagu. Objavljeno je i upozorenje na poplave. Zatvoreno će biti sjedište Ujedinjenih naroda u New Yoku gdje su tisuće izaslanika trebale sudjelovati na konferenciji o ženama. Zbog najveće snježne oluje u sezoni očekuju se u utorak navečer temperature 7 stupnjeva ispod nule.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ivancito 14.03.2017.

    ja sam čul da bu 62 cm

  • DrazenAkrap 14.03.2017.

    Neznam zasto sam se sjetio Keruma ???

  • Fighter for Justice 14.03.2017.

    60 cm snijega i oluja 90km/h i vi to zovete oluja!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare