To je to što me zanima!

Silvio Berlusconi bio vjenčani kum svojoj najljepšoj ministrici

Vjenčanju nedaleko Rima prisustvovala je društvena krema, a premijer Berlusconi bio je jedan od kumova. Mara Carfagna nosi titulu najljepše ministrice na svijetu
Vidi originalni članak

Talijanska ministrica jednakih mogućnosti, Mara Carfagna, u subotu se udala za građevinara Marca Mezzaromu, javlja Corriere. Vjenčanju su prisustvovali brojni političari i članovi vlade, među kojima i premijer Silvio Berlusconi koji je bio jedan od vjenčanih kumova ministrice. Na spektakularno vjenčanje u dvorcu Torreinpietra bilo je pozvano oko 250 gostiju. 

Bivša plesačica, model i televizijska voditeljica, ministricom je postala 2008. godine kada ju je premijer Berlusconi postavio na tu funkciju. Taj je potez izazvao veliku pažnju zbog njezine prošlosti. Carfagnu su proglasili najljepšom ministricom na svijetu, a časopis Maxim proglasio ju je najseksepilnijom političarkom. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nisam Taj 26.06.2011.

    Najsexi zena koja je indirektno povezana sa politikom je majka Jadranke Kosor koje su se mnogi sjetili proteklih mjeseci,niti Karamarkova nije daleko ... Upssssssss sad ce policija sigurno trazi IP adresu mog kompjutera sva sreca sto smo u demokraciji pa me mogu samo krivicno tuzit i zatvorit na par godina za ovakve izjave i nista drugo :)))

  • bankina 26.06.2011.

    Tako je i kod NAS,,,,,,samo ne priznamo,,,,,,sve neki kumovi i barbe LUKE,,,

  • giustizia 26.06.2011.

    I onda nek neko kaze da Berluska nije " KUM " !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare