To je to što me zanima!

Silvio pronašao 'Pravu ljubav': Izdao je album s pjesmama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši talijanski premijer napisao je riječi za pjesme na albumu 'Prava ljubav' svojeg prijatelja i pjevača Mariana Apicelle. Silvio Berlusconi je na album jako ponosan
Vidi originalni članak

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi pronašao je 'Pravu ljubav'. Riječ je o CD-u s pjesmama talijanskog pjevača Mariana Apicelle za koje je Berlusconi napisao riječi, piše CNN. Apicella i Berlusconi se poznaju nekoliko desetljeća.

- Upoznali smo se na jednoj večeri i odmah sam osjetio kako mi je Berlusconi simpatičan. On je izvanredan čovjek - rekao je Apicella. Dodao je kako pjesme na njegovom CD-u koji je izašao u utorak nisu politične. 

- Riječ je o mješavini tradicionalnih napuljskih pjesama, sambe i jazza. Berlusconi je vrlo ponosan na album, a posebno mu se sviđa pjesama Ma se ti perdo (Ako te izgubim). Glazba je ljubav, a Berlusconi je strastveni čovjek - kaže Apicella koji je s Berlusconijem proveo protekli vikend u njegovoj vili na Sardiniji. Apicella kaže kako ovaj put u vili nije bilo žena. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • feba 23.11.2011.

    Bolestan čovjek.Po svaku cijenu mora biti u medijima i mora se svijet vrtjeti oko njega.

  • SvetiPetar 23.11.2011.

    I kaj bi mi sad tu trebali komentirati? Člana grupe Bilderberg koji nam svima na globalnoj razini radi sranja a ponaša se samouvjereno i bahato zato jer ima zaleđe.

  • DenielZec 22.11.2011.

    Sad će Silvio na Euroviziju ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare