To je to što me zanima!

Silvio se zaručio za skoro 50 godina mlađu obožavateljicu

Berlusconiju će ovo biti treći brak. Njegova odabranica je Francesca Pascale (28) koja je bila Berlusconijeva obožavateljica u klubu imena 'Silvio, nedostaješ nam'
Vidi originalni članak

Silvio Berlusconi (76), bivši talijanski premijer objavio je u nedjelju da se zaručio, piše Corriere della Sera. Njegova odabranica je Francesca Pascale (28) koja je bila članica kluba Berlusconijevih obožavateljica pod nazivom "Silvio, nedostaješ nam". 

Francesca je svojevremeno rekla kako ju Silvio nije privukao zato što je politički moćnik već zato što  joj se sviđaju ljudi koji kažu što misle. Berlusconi kaže kako se zaručio jer više nije htio biti usamljen.. 

Berlusconiju će ovo biti treći brak. Druga supruga Veronica Lario ga je napustila nakon što su javno otkrivene njegove "bunga-bunga" zabave i veze s brojnim starletama. Berlusconiju se, podsjetimo, sudi za seks s maloljetnom starletom Ruby.  


Idi na 24sata

Komentari 185

  • judgement 19.12.2012.

    Cura je bila njegova velika obožavateljica, a on jako usamljen i ne znam što je tu čudno što su se njih dvoje našli i spojili. Za ljubav nisu važne godine, a poznato je da žene vole iskusnije muškarce, a muškarci što mlađe partnerice. Tako da ovaj spoj nije nikakva iznimka, nego gotovo pravilo. Što se tiče ljubavi, ima puno vrsta ljubavi, prema partneru, domovini, prijatelju, pa čak i prema novcu. U vrijeme sadašnje recesije, mislim da nije nikakvo čudo da prevladava ljubav prema novcu.

  • 18.12.2012.

    Ima stari dobar ukus, da, da......

  • jopa00 18.12.2012.

    Fuj, odvratno, znamo svi zašto se ona zaručila, ali i dalje ostaje pitanje: ZAŠTO?! Ma za ne znam koje novce i bogatstvo, NE, NE i NE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare