To je to što me zanima!

Šima Krasić ide u HAC, bit će šefica Revizorskog odbora?

Sjepan Boban je prošle godine predložio da se bivšu glavnu državnu revizoricu imenuje predsjednicom Revizorskog odbora. Nije detaljnije objasnio svoje razloge
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta Sjepan Boban je 29. studenog prošle godine predložio da se Šimu Krasić imenuje predsjednicom Revizorskog odbora. U prijedlogu imenovanja nije detaljnije objasnio razloge, nego je samo istaknuo da se radi o bivšoj glavnoj državnoj revizorici, koja je na toj poziciji bila dva osmogodišnja mandata, javlja Jutarnji list. 

Zadatak Revizorskog odbora je sprječavanje korupcije na svim razinama u Hrvatskim autocestama, a za svoj rad Revizorski odbor odgovara predsjedniku Uprave HAC-a. O imenovanju Šime Krasić na čelu Revizorskog odbora odlučit će novi čelnici HAC-a.

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Tiha Patnja 05.03.2012.

    stalno se "rotiraju" isti "ljudi", a čude se kada mladi odlaze iz hrvatske trbuhom za kruhom!

  • japanokinez 05.03.2012.

    Sve biser do bisera.

  • SestraVlatka 05.03.2012.

    bit će , bit će još novca iz proračuna za mladu šimu krasić,koja se dokazala proteklih godina u borbi protiv korupcije i mita ,šima je napunila hrvatske zatvore lopurdama,zato je ponovo u 80-toj godini aktiviraju poštenjačine iz sdp i hns ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare