To je to što me zanima!

Šimo Zirdum se brani da je njegov slučaj iskonstruiran

Sutkinja Jasna Delić Janković u utorak u Virovitici još nije donijela presudu za bludne radnje nad hrvatskom nogometnom reperezentativkom (16)
Vidi originalni članak

Šimo Zirdum (50) na suđenje u Virovitici stigao je u društvu odvjetnika i supruge koja ga nije ispuštala ispod ruke. Ozbiljan i nešto mršaviji, Zirdum je sutkinju Jasnu Delić Janković uvjeravao u svoju nevinost. Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici tereti ga da je u rujnu 2009. bludničio nad 16-godišnjom nogometašicom Hrvatske ženske reprezentacije Njegovi odvjetnici došli su na raspravu s punim torbama dokumenata i dokaza kojima dokazuju da je njihov klijent nedužan.
- Rasprava je odgođena zbog dostavljene silne dokumentacije iz koje bi proizlazilo da se vršio utjecaj na oštećenicu i maloljetne svjedokinje, pa smo odlučili da provedemo vještačenje. Kada dobijemo nalaz vještačenja ponovo ćemo zakazati raspravu. On hoće reći da je postupak iskonstruiran i da se na svjedokinje vršio utjecaj - potvrdila je novinarima nakon rasprave sutkinja Jasna Delić Janković. Iz sudnice je Zirdum izašao nešto zadovoljniji držeći pod ruku suprugu bez komentara za novinare.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • šetač 02.12.2009.

    \"ignorantia\" ne osuđuj čovjeka po izgledu, tek kad nekoga dobro upoznaš onda smiješ o njemu suditi. Da su ga zatvorili kao lopova ili mafijaša sve bi mogli vjerovati ali pedofil čista glupost(nije cilj šimo nego vlatko)

  • tomi001 01.12.2009.

    Dakako da osuđujem tako nešto ,koliko se sjećam kad se to desilo mala je rekla da ima snimka,na kraju je nema,zar čovjeka treba optužiti na osnovi što su dvje maloljetnice koje su inače iz siromašne obitelji rekle(kojima bi dovoljan motiv bio novac) ,da bi se jedina svjedokinja pokušala izvršiti samoubojstvo i završila u Osijeku u bolnici,meni iskreno sve to smrdi ,a nakon osam dana nema napada po Šimi Zirdumu već izravno napad na Vlatka Markovića itd....

  • ignorantia 01.12.2009.

    Ja mu ne vjerujem, meni on izgleda kao teški pedofil i zlostavljač...

Komentiraj...
Vidi sve komentare