To je to što me zanima!

Sin državnog tajnika kupio stan branitelja u Karlovcu

Ratni vojni invalid Mile Zrno je 2004. godine od Ministarstva branitelja dobio stan u Karlovcu. Prodao ga je sinu tajnika u Ministarstvu obrane
Vidi originalni članak

Željko Goršić vlasnik je stana namijenjenog stradalnicima Domovinskog rata. Ima tek 24 godine te nije hrvatski branitelj. Stan je 2004. godine od Ministarstva branitelja zapravo dobio ratni vojni invalid Mile Zrno. U njemu nije živio ni dana, a 2006. ga je prodao Goršiću. Branitelji stanove dobivene od države, doznaje Večernji list, često prodaju. No, u ovom slučaju Zrno je stan prodao sinu Željka Goršića, državnog tajnika u Ministarstvu obrane, Željku Goršiću mlađem.
- Nismo učinili ništa nemoralno. Bio sam ponosan što sin želi svoj stan - rekao državni tajnik. Dodaje da je znao kako je sinov prvi stan namijenjen stradalnicima jer je i sam bio na predaji ključeva.
Mlađi Goršić je i otprije poznat široj javnosti. Lani je divljao u karlovačkom River Pubu te veličao ustaštvo. Izbacili su ga iz mladeži HDZ-a. Nakon prekršajne prijave je osuđen. Žalio se te do danas nije kažnjen.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • šakal 03.10.2009.

    Predpostavljam da taj \"branitelj\" nije ni vidio ratište osim na telki, jer danas takvi dobijaju stanove i dobre mirovine a oni koji su krvarili po ratištima namaju za preživit,al zato ovi lopovi koji su na vlasti su smišljeeno devalvirali branitelje pa je i čistačica u puli branitelj a sve da bi mogli ovakve radnje radit i stavljet u isti koš ove nazovi branitelje i ljude koji su stvorili ovu Hrvatsku,pardon za ovakvu se nisu borili al jbga ispade takva kakva je na žalost.

  • slama 03.10.2009.

    ako branitelj ima pravo prodat stan radniku na pumpi(!) šta je tu za novine?

  • crnilabud 03.10.2009.

    kazniti obodvojicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare