To je to što me zanima!

Sin Ivana Koradea razbijao grobove i prijetio nožem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marija Koradea (19) zbog divljanja s 1,62 promila alkohola kaznili su s 15 dana zatvora. Na očevu je grobu zgazio maćuhice i razbio teglu s cvijećem
Vidi originalni članak

S bocom viskija  Johnny Walker, Mario Korade (19) u nedjelju je sjeo na očev grob. Zgazio je maćuhice i razbio teglu s cvijećem. Na grobu žrtava Hudić razbio je ispijenu bocu viskija.
- Došao je s prijateljima Z.B. i K.S. Sjeli su za šank, Mario je već bio jako pijan. Pili su pivo i pelinkovac. Mario je napao konobaricu zbog prijatelja M.K., kojem je sud zbog divljanja zabranio dolazak u gostionicu. Došao je iza šanka i zgrabio kuhinjski nož. Držao ga je u ruci i gledao je prijeteći. Zaustavio ga je prijatelj - prepričali su nam svjedoci iz kafića Best u Velikoj Petrovagorskoj u Zagorju. Žele ostati anonimni. Kažu da se boje Marija. S nožem u ruci izašao je. Mahao je njime pred nosom svojeg prvog sujseda S.S. Od potencijalnog napada stolcem se od pijanog Marija obranio G.G.
- Gumenom palicom udario mi je po autu. Govorio je da njegov otac nije nikog ubio - prepričao nam je Dražen Hudić, sin i stric ubijenih Hudića. Stigla je policija.
Uhitili su Marija i prijatelje. Oni u policiji nisu željeli teretiti Marija. Prekršajna sutkinja u Zlataru kaznila ga je s 15 dana zatvora jer je narušavao red i mir na osobito drzak način. Na slobodi je bio samo 11 dana. Vratili su ga u Remetinec, gdje je dva mjeseca bio zbog obiteljskog nasilja.


AKO NE BUDU SVJEDOČILI, NIŠTA OD OPTUŽNICE

Prije 11 dana Mario Korade (19) nakon dva mjeseca izašao je iz pritvora u Remetincu. Tad nam je rekao kako će cijeli život biti pod povećalom javnosti zbog onoga što je učinio njegov otac Ivan (44). On je u krvavom pohodu u proljeće pobio petero ljudi, svojeg ađutanta Davora Petriša, susjede Ceciliju (62) i Gorana  Hudića (15), Franju Kosa (62) i policajca Marija Kusanića (32). Žrtve divljanja Marija Koradea su u strahu. Kažu kako neće svjedočiti da im je prijetio nožem. Odvjetništvo je, prema novom zakonu, nemoćno. Neće ga moći kazneno goniti jer za prijetnju trebaju svjedoke.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • napredovanje 17.01.2015.

    policija nije pronašla pištolj, nego malo streljiva... Ljudi, pa nije streljivo za pračku... Ima lik pištolj garant.

  • velo 28.10.2008.

    treba njega po kratkom postupku tu pickicu malu

  • gorican 28.10.2008.

    MOŽDA ZVUĆI NOSTALGIČNO ALI JA SE ZALAŽEM ZA " GOLI OTOK"

Komentiraj...
Vidi sve komentare