To je to što me zanima!

Sin je pucao majci u prsa i ostavio golo tijelo u kadi?

ODAO GA OTISAK PRSTA: Za ubojstvo Ane Vuković (74) policija je osumnjičila njenog sina Damira. Otiske je ostavio po stanu i kupaonici
Vidi originalni članak

Splitska policija privela je Damira Vukovića (46), kojeg sumnjiče da je 26. siječnja ubio svoju majku Anu Vuković (74) u stanu njene rođakinje u Vinkovačkoj 29. Utvrdili su da ju je ubojica prvo onesvijestio s dva udarca tupim predmetom pa joj je ispalio dva hica iz pištolja u poprsje. Staricu su našli razodjevenu u kadi, a ležala je na prsima. Na izvanrednoj konferenciji za novinare načelnik Odjela općeg kriminaliteta Neno Gudelj potvrdio je kako su ubojicu pronašli na temelju otisaka prstiju, kojih je bilo po cijelom stanju, kao i na unutarnjoj strani vrata u kupaonici. Prema policijskim saznanjima, Damir nije u stanu u Vinkovačkoj bio zadnjih godinu i pol do dvije.
- Osumnjičeni je negirao ubojstvo, no osim otisaka, nema alibi za vrijeme ubojstva - kazao je Gudelj. Dodao je kako je muškarac pomorac i imao dobar posao i obitelj. Motiv ubojstva nije poznat, ali se nagađa da je majku ubio jer je stan u kojem su zajedno živjeli, u Savskoj ulici, on trebao naslijediti u slučaju njene smrti. Oružje kojim ju je ubio nisu još pronašli. Ubojica je nakon što je u Anu ispalio dva metka, pokupio čahure, a nju skinuo i stavio golu u kadu.
- Time je želio navesti policiju na drugi motiv zločina, seksualni, vjerojatno. No, ipak nije na sve mislio. To je dokaz da ne postoji savršen sločin - zaključio je Gudelj.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • rodrigez 11.02.2010.

    Zbog posranog stana ubiti vlastitu majku koja ga je rodila i odgojila.To govno zbilja treba objesiti.Šta je on mislio,da će ostatak života živjeti bez grižnje savjesti?

  • iwancica21 11.02.2010.

    ... i sin će dići ruku na oca svoga...

  • user_41038 11.02.2010.

    kreten mamin ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare