To je to što me zanima!

Sin 'kralja piva' bjesnio, dok je mlada udovica plakala na TV-u

Problemi oko nasljeđa pokojnog milijunaša Schuberta (90) trebali bi se uskoro riješiti. Njegov sin ne želi da vrijedni imetak pripadne očevoj udovici Meharit (28)
Vidi originalni članak

Nadmetanje oko nasljedstva bogatog frankfurtskog kralja piva, Brune H. Schuberta (90), ne prestaje. Nakon što je javno o njihovoj ljubavi progovorila mlađahna udovica Meharit Kifle (28), svoj pogled na stvari dao je i Brunin sin, koji ne podnosi suprugu pokojnog oca. 

Hans Peter Nerger (64) o odnosu s ocem i pomajkom govorio je na televiziji. Tvrdi kako je pokušao izgladiti stvari s maćehom, no ona ne želi popusti.

- Još nisam upoznao nekog tako tvrdoglavog. Imala je jako loš karakter, užasan. Čak mi je zabranila da viđam oca govoreći mi da je u lošem stanju i da ću ga smetati. Teško mi je zbog svega toga - bjesnio je Brunin sin.

U emisiji je priznao kako snimku umirućeg oca, koju je napravila Meharit, nije ni pogledao. Kaže kako njegov otac nije zaslužio takav tretman od strane Meharit. I dok se sin ljutio, mlada udovica se rasplakala u televizijskoj emisiji kada su joj pokazali sliku nje i Brune. 

- Slika je nastala u bolnici. Ovdje se zaista vidi koliko smo bili sretni. Pogledajte mu lice, tako je spokojan. Da, to je moj Bruno - zaključila je uplakana udovica.

Sljedeći utorak na sudu u Frankfurtu trebala bi se riješiti zavrzlama oko nasljedstva, piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Babalooey 26.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • martina55 26.09.2011.

    navijam za udovicu ! pa nije čovjek bio malouman i u nekom nesvjesnom stanju kad se s njom oženio, da ga je zanimalo mišljenje tog sina pitao bi ga prije vjenčanja što da radi

  • Ludvig_1 26.09.2011.

    Normalno da je zaslužila nasljedstvo pa vidite kako plaće,barem će novci malo zamjeniti Šubija

Komentiraj...
Vidi sve komentare