To je to što me zanima!

Sin Siniše Glavaševića dobio posao kod ministra branitelja

Ministar Matić ponudio je mjesto predstojnika njegova kabineta sinu legendarnog vukovarskog izvjestitelja. Bojan je stoga na 4 godine 'zamrznuo' posao na fakultetu
Vidi originalni članak

Nisam imao pojma da ću se zaposliti u nekom ministarstvu i napustiti posao na Filozofskom fakultetu. I sam sam bio iznenađen kada me ministar branitelja Predrag Fred Matić nazvao i ponudio mjesto predstojnika njegovog kabineta, povjerio nam je Bojan Glavašević, sin legendarnog vukovarskog izvjestitelja Siniše Glavaševića. Nakon 1. siječnja se s Odsjeka za lingvistiku preselio na novu adresu u Ministarstvo branitelja. Kada mu je Predrag Fred Matić ponudio posao Bojan je mislio da se šali.

- Rekao sam da se ne zafrkava sa mnom i da na to mjesto stavi nekog s više iskustva, budući da imam samo 27 godina - ispričao je Bojan. 

Prepun je planova jer zajedno s novim ministrom namjerava to ministarstvo više otvoriti javnosti. I Predrag Fred Matić je Vukovarac i vukovarski branitelj te dobro poznaje Bojana. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • MiroMirić_1 03.02.2012.

    Bravo Fred, puna podreška tvog suborca,svi znamo što nam je značo glas Siniše u našem Vukovaru.Samo naprijed...Bok

  • Nisam Taj 03.02.2012.

    Ovo je definitivno vlada spasa hrvatskog naroda !!! Ovako se postupa sa djecom pravih heroja,bravo Fred !!!

  • 03.02.2012.

    Rekao sam da se ne zafrkava sa mnom i da na to mjesto stavi nekog s više iskustva, ?? ..dobro mu je rekao.., ipak je on dobro situiran i mislim da bi taj posao nekome drugome puno više pomogao..ali opet,, ko da bi taj posao dobio neki pošten siromah...

Komentiraj...
Vidi sve komentare