To je to što me zanima!

Sin ubio oca nožem u leđa: 'On me je natjerao na oralni seks'

Srbija: Aleksandar (20) uhićen je zbog sumnje da je 10. siječnja ubio oca Srđana (43) nožem u leđa. Na suđenju se branio navodima da ga je otac tjerao na oralni seks
Vidi originalni članak

Ubojstvo, zbog kojeg se sudi mladiću, zbilo se u selu Glogovica u Srbiji nakon što su se otac i sin vratili s jedne proslave. Aleksandar tvrdi da ga je otac maltretirao i seksualno zlostavljao otkad se prije dva mjeseca vratio ponovno živjeti s njim.

Aleksandar je svjedočio i da ga je otac Srđan tukao u djetinjstvu i govorio mu da nije njegov sin te da je mlađem bratu puštao porno filmove iako je bio dijete. Njegova sestra Sandra, koja je poslije razvoda ostala živjeti s ocem, svjedočila je da joj se jednom prilikom otac uvukao u krevet pijan.

Bivša supruga ubijenog i Aleksandrova majka potvrdila je navode o maltretiranju. Aleksandrov rođak, koji je prvo odbio svjedočiti, naknadno je zatražio da da iskaz "jer ne može više slušati laži o stricu". On je rekao kako prvi put čuje da je Srđan seksualno zlostavljao Aleksandra te kako nije točno da je mlađem sinu puštao porniće jer nije bio takav čovjek.

Aleksandar je, na pitanje zašto se nije preselio nakon prvog pokušaja zlostavljanja, odgovorio da nije imao gdje otići.

Suđenje je prekinuto zbog dojave o bombi i nastavit će se 15. lipnja, prenosi Blic.

 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • Redovan 09.06.2016.

    Tog ima samo kod nas, stvarno nas treba ogradit i tretirat kao zivotinje jer ne znamo bolje...

  • plik 09.06.2016.

    a dobro, iz slike se da zaključiti da otac zdravo živi... notorni trezvenjak..

  • vekioo6 08.06.2016.

    neka neka samo neka se nožikaju svaki puta jedan srbić manje

Komentiraj...
Vidi sve komentare