To je to što me zanima!

Vilibor Sinčić: HDZ ili SDP će morati koalirati sa Živim zidom

Ivan Vilibor Sinčić kaže da će Živi zid osvojiti toliko mandata da HDZ ili SDP neće bez njih sastaviti Vladu, a birači su im HDZ-ovi i SDP-ovi, "samo još to ne znaju"
Vidi originalni članak

Bivši predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić moguću suradnju Čačića, Kosor i Linića nazvao je licemjernom "jer su im bitne samo fotelje", a njemu je svejedno s kim će koalirati Živi zid, samo da je dio buduće Vlade.

Istaknuo je kako mu podmeću da je on projekt Ivana Pernara, poznatoga kao organizatora Facebook prosvjeda, da su priče da je htio biti svećenik kao i da je na fakultetu shvatio da nije sve u znanju. No zato bi uz FER, koji je sad na čekanju zbog njegova političkog angažmana, rado studirao i ekonomiju. Pojasnio je zbog čega je osnovan Živi zid.

HRT/Screenshot

- Zbog pravne nesigurnosti u zemlji je osnovan, a ne obrnuto. Ovršni zakon je izrazito okrutan. Ne priznajemo zakone koji šire šatore. Mi smo protiv ljudožderskog sustava - rekao je u emisiji "Nedjeljom u 2".

S kolegama je više puta spriječio deložaciju obitelji Cvjetković, ali nije znao objasniti njihovu situaciju.

- Jako malo ljudi je samo krivo za svoj problem. U velikom broju slučajeva radi se o tome da je to stvar višeg reda, u kojem banke lihvare, u kojem su banke zaštićene... - rekao je.

Uvjeren je da će nakon parlamentarnih izbora Živi zid osvojiti toliko mandata da HDZ ili SDP neće moći bez njih sastaviti Vladu. Na pitanje tko su njihovi birači rekao je:

- Naši birači su članovi HDZ-a i SDP-a iako to još ne znaju.

Idi na 24sata

Komentari 696

  • _Slavonac_ 30.03.2015.

    sincic je lazov i manipulator, samo za svoju guzicu gleda, boli ga cosak za narod

  • tetina 30.03.2015.

    nitko nije dobio ovoliko besplatna prostora kao ovaj mali koji se ne zna ni kruha najesti a kamoli nekoga nahraniti !!!!! Ovaj lik nije dobar !!!

  • munja95 30.03.2015.

    e bas nam jos i vi trebate trebate kod kukuriku sdpa, hdz i eu! Vi ste svojim djelima pokazali koliko postivate zakon i ustav, volio bih da i meni kazete gdje i u kojoj banki se mogu zaduzit a da ne moram vratit dug i jos mi treba visa mc. am. expres i da se mogu i preko njih zaduzit da mi i to drzava oprosti hebiga skupo je te sve nekretnine uzdrzavat sto sam pokrao i zaduzio se nanjih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare