To je to što me zanima!

Sinčić: Pogledajte na Njuškalu kakav "luksuzni" auto vozim

Predsjednički kandidat objavio je link s Njuškala na kojem se prodaju Jaguari slični onome koji on koristi u svojoj kampanji, a koji mu je ustupio propali građevinar
Vidi originalni članak

Ivana Vilibora Sinčića protukandidati su u sučeljavanju prozvali zbog korištenja Jaguara koji mu je na korištenje dao propali građevinar koji je u blokadi. Iako je o tome već nekoliko puta govorio, Sinčić se i danas osvrnuo na to pitanje na svom službenom Facebook profilu kazavši da ga napada 'Hanžekovićev EPH'.

- Vidimo da se i danas poteže pitanje famoznog Jaguara starog 11 godina, pa molimo čitatelje da pogledaju o kakvom se "luksuzu" tu radi, odnosno koliko vrijedi takvo vozilo. Ponavljamo da Jaguar nije u našem vlasništvu, već nas vlasnik u njemu dobrovoljno vozi jer nas podržava budući da je i sam pod ovrhom, auto čak i kada bi htio ne može prodati i dati novac siromasima jer je zabilježba od Porezne uprave na njemu, napisao je Sinčić. 

Kako bi dokazao da nije riječ o luksuzu, Sinčić je objavio i link s Njuškala na kojem se prodaje takav tip auta.

Cijene Jaguara X-type starog 11 godina, ovisno o karakteristikama, na Njuškalu se kreću od 4.500 do 14.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 551

  • Gray Fox 24.12.2014.

    jaguar je trenutno najbitnija stavka i najveći RH problem...on je dobio auto na korišenje od propalog poduzetnika vau koji prizori...pogledajte malo koliko ste vi upropastili u zadnjih par godina a sad se bojite da vam Sinčić ne odnese još to malo što imate za pokrasti i upropastit...udri sad po njemu koliko je studirao, šta vozi, koliko donacija je dobio...čim netko počne malo sa istinom odmah su svi na njemu...treba ga i zatvorit na godinu dvije jer se ne bavi kriminalom i ostalim licemjernim popularnim hrvatskim mešetarenjima!!!! fuj! sramota!

  • grumla 24.12.2014.

    A zašto je toliko cenzuriranih ? A auto nije ništa posebno !

  • salter 24.12.2014.

    ispoštovali su vas zato jer ste protiv onih koji oni žele namjestiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare