To je to što me zanima!

Sinčić: Umjesto njihovih laži bolje pogledajte film, kao ja

Ivan Sinčić, bivši predsjednički kandidat, savjetovao je svojim simpatizerima da umjesto sučeljavanja Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović radije pogledaju film
Vidi originalni članak

Ivan Sinčić, bivši predsjednički kandidat, savjetovao je svojim simpatizerima da umjesto sučeljavanja Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović rađe pogledaju film.

- Od srca vam savjetujem da, kao ja, pogledate neki dobar film večeras, a ne laži koje vam serviraju ono dvoje kandidata, samo se nasmijete.

Želim vam napomenuti da je gospodin Josipović, koji se odjednom bori protiv deložacija, i dalje aktualni Predsjednik RH, a mi svejedno imamo ovaj mjesec 6 zakazanih deložacija iz jedinog doma, napisao je Ivan Sinčić na svom Facebook profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 352

  • centarfor 07.01.2015.

    Sinčiću nije kulturno optuživati nekoga da laže,bez argumenata. Tijekom tvoje kampanje lagao si svaki put kada si rekao kako ste spriječili desetke deložacija. Niti jednu niste spriječili nego samo odgodili i na taj način napravili veliku štetu državi. Kod redovne deložacije dolazi 3 ljudi i to se sredi a kod deložacije koju vi sprječavate moraju doći specijalci i onda nastaje cirkus čiji je kolovođa Pernar.

  • vanilijica 06.01.2015.

    Neznam što bi bilo da se gledao film dok je on bio na sučeljavanju? Nije uredu da tako govori. Ako je sve što je govorio i mislio mora biti spreman prihvatiti poraz jer poraz je samo jedna stepenica prema uspjehu.Mlad je i ima dobre vizije doći će i njegovo vrijeme samo za sada još nije spreman i malo je pre zelen i presitan i pre slab za ove političke zvjeri. Pametnije bi mu bilo da i dalje zastupa svoje stavove a manje se bavi drugim kandidatima.

  • Uznik 06.01.2015.

    SINCIC satelit SDPa igrac yosipovica!!Svojim potezima zeli da yosipovic pobijedi a ludaka sledbenika hvalim te boze ima malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare